3600 EK GÖSTERGE VE POLİS SORUNLARI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yıllardır konuştuk olmadı, yazdık olmadı, çizdik olmadı, Sendikamız olmadığı için hakkımızı savunan olmadı. Sendika kurup hakkımızı arayalım dedik, ''vay sen misin sendika kuran'' hain deyip sürgünler ve ihraçlarla karşıladılar. Yıllardır, her 10 Nisan da masallar ile avutulduk. Her 3600 ek gösterge, Emeklilikte kesilen aile yardımı, çalışanların insanca yaşaması için özlük hakkı dediğimizde bütçe yetmedi. Personel yetmedi.Bizim isteklerimize yetmeyen bütçe, bizden başka herkese yetti. 8 saat çalışalım deyince, o bize yetmeyen personel kendilerine gelince fazlasıyla yetti. Halbuki çok şey mi istedi Polis. Emekli olunca insanca yaşayacak maaş istedi. Emeklilikte de çocuklarını okutmak torunlarını gezdirmek istedi.Çalışırken ailesine zaman ayırmak istedi. Görevini yaptığından dolayı itilip kakıldığında sahip çıkılmak istendi. Bitmeyen ikinci emirlerin, bitmeyen ek görevlerin hiç olmazsa maddi karşılığını istedi, ailesi ile kısada olsa izin yapmak istedi. KISACASI İNSANCA YAŞAMAK İSTEDİ AMA, BU ONA ÇOK GÖRÜLDÜ… Ama artık Polis çalışanı ve emeklisi ile sosyal medyada birlik olmaya başladı. Birlikten güç doğar esası ile, bundan sonra HER KONUDA BİRLİK OLACAĞIZ.

Bugün Polis imzanı bekliyor!

Polis Günlüğü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RecepTayyipErdoğan: 3600 EK GÖSTERGE VE POLİS SORUNLARI». Polis ve imza atan diğer 596 kişiye katıl.