HAYVANA ŞİDDET YASALARIMIZDA SUÇ KABUL EDİLSİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Hayvanlara yapılan ZULÜM, ŞİDDET, İŞKENCE VE TECAVÜZÜN ASLA KABAHAT OLARAK NİTELENDİRİLEMEYECEĞİNİ; Hayvan dövüştürerek kumar oynayanların; izleyici olarak katılanların; hayvan dövüşlerine yem olsun diye veya illegal üretim için hayvan çalanların; illegal hayvan üretenlerin; ürettikleri yavruları satamadıklarında sokağa terk edenlerin cezalandırılmalarını; bu tarz kişiliklerin Türkiye toplumuna ne denli zararlı olduklarının algılanmasını, kanlı para kazancının sonlandırılmasını; bu insanlık dışı eylemlerinin gelecek nesillere nasıl yansıdığını, yansıyacağını; hayvanlara yapılan merhametsizliğin en büyük günahlardan biri olduğuna dair bilincin yayılmasını; dolayısı ile 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun acilen ve ivedilik ile KABAHATLER Kanun kapsamından çıkartılmasını; bu suçların ASLA KABAHAT OLAMAYACAĞINI, cezasının ASLA idari para cezası olamayacağını; dahası çok düşük meblağlar ile telaffuz edilen bu para cezaların ASLA caydırıcı olmadığının algılanmasını; insana yapılan suç ile hayvana yapılan suçun aynı ceza kapsamına girmesinin gerekliliğini hatta şart olduğuna inanıyoruz.

KAZA, SUÇU ORTADAN KALDIRAMAZ

Pek çok suçlunun -- KAZA ile oldu, ALKOLLÜ iken oldu, YANLIŞLIKLA oldu, NEFSİME HAKİM OLAMADIM ve özellikle son dönemde akılara zarar veren İŞ KAZASI -- bahaneleri ile savunma yapmalarına da engel olacak SUÇ/CEZA kanunlarının bir gün daha kaybetmeden; bir cinayeti, bir katliamı, bir başka tecavüzü, bir başka korunmasız bebeğin lime lime kesilmesini daha yaşanmadan uygulamaya konmasını ve POLİS TEŞKİLATIMIZDA Almanya, Kanada, ABD ve İsviçre'de olduğu gibi dünyanın birçok ülkesinde örnekleri bulunan HAYVANLARA KARŞI İŞLENEN SUÇLARI ÖNLEMEK İÇİN  bir HAYVAN POLİSİ DEPARTMANI oluşturulmasını istiyoruz.
Rabb'in yarattığı masum hayvanları ormanlara atan kamu çalısanlarına da aynı cezai yaptırımların uygulanmasını -- AMİRİM İSTEDİ, MÜDÜRÜM İSTEDİ -- bahanelerinin artık geçerli olamayacağını hatırlatıyoruz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Bilgen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: HAYVANA ŞİDDET YASALARIMIZDA SUÇ KABUL EDİLSİN!». Mehmet ve imza atan diğer 296 kişiye katıl.