Petition Closed

Të shkarkohet ministri i ri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo!

This petition had 1,602 supporters


Ministri i ri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo është i dyshuar për torturim dhe krime tjera të bëra ndaj qytetarëve të Prishtinës dhe Kosovës. 
Duke qenë në këtë rol, ai fyen drejtpërdrejt qytetarët, sepse me praninë e tij në qeveri i kujton dhunën dhe aparteidin që Nenad Rikalo dhe paramilitarë të tij ia shkaktuan Kosovës viteve të luftës 1998-1999.
Kërkojmë nga Prokuroria e Republikës së Kosovës që urgjentisht të hetohet e kaluara dhe pjesëmarrja e tij në këto krime!!!Today: Rrezeart is counting on you

Rrezeart Galica needs your help with “Qytetarëve të Prishtinës dhe Kosovës: Shkarkimin e ministrit të ri të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo!”. Join Rrezeart and 1,601 supporters today.