درخواست ساماندهی تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

0 have signed. Let’s get to 200!

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم مدیریت محترم کافه بازار

همانطور که می دانید یکی از شاخه های اصلی درآمدزایی در صنعت توسعه دهندگان فروش تبلیغات می باشد و با توجه به اشباع شدن بازار توسعه دهندگان از اپلیکیشن های با کیفیت، درآمدزایی از طریق فروش مستقیم و درون برنامه ای بسیار سخت و کم بازده شده است.
لذا عموم توسعه دهندگان از ظرفیت فروش اپلیکیشن در بازار 35 میلیونی ایران بی نصیب هستند و تنها راه کسب درآمد آن ها فروش تبلیغات از طریق نمایش تبلیغات به کاربرانی هست که آن ها را به سمت اپلیکیشن خود جذب کرده اند.

در بحث فروش تبلیغات هم روش های متعددی جهت نمایش تبلیغات وجود دارد که در این بین روش نمایش تبلیغات درون اپلیکیشنی بصورت بنری و ویدئویی که توسط سرویس هایی عدد، تپسل و... ارائه می شود از لحاظ استاندارد جهانی مورد تایید شما است.
اما متاسفانه تبلیغات از این نوع در بازار 35 میلیونی ایران بازده مناسبی ندارد و کسب درآمد ازین روش بسیار ناچیز و درخور شان توسعه دهندگان نیست.

در این بین روش تبلیغاتی پوش نوتیفیکیشن بسیار پربازده است. گردش مالی در این نوع تبلیغات طبق یک برآورد بسیار ساده در سطح میلیاردی می باشد و هر توسعه دهنده ای علارغم ممنوع کردن تبلیغات پوش نوتیفیکیشن توسط اپ استورها جهت درآمدزایی ناچار است به این نوع تبلیغات روی بیاورد.
درواقع برای عموم توسعه دهندگان ریسک حذف اپلیکیشن آن ها توسط بازار به کسب درآمدهای مناسب میلیونی از این روش تبلغاتی می ارزد و برای آن ها درآمد نزدیک به صفر از اپلیکیشین ها و تعداد بسیار زیاد چندصد هزارتایی کاربر اپلیکیشنشان که بدون درآمدزایی باشد تفاوتی ندارد. لذا کمتر کسی با هر منطق و دیدگاهی پیدا می شود که به عنوان توسعه دهنده اپلیکیشن های رایگان، چشم خود را به کسب درآمد از روش تبلیغات پوش نوتیفیکیشن ببندد.

اما متاسفانه این روش تبلیغاتی از نظر بسیاری از اپ استورهای مطرح جهان و ایران ازجمله کافه بازار غیرقانونی و تخلف محسوب می شود. لذا هدف ما از این درخواست نامه که به امضا و تایید توسعه دهندگان می رسد این است که با توجه به شرایط خاص بازار 35 میلیونی ایران و مشکلات کسب درآمد توسعه دهندگان ایرانی که به آن ها اشاره کردیم راه حلی تحت عنوان "ساماندهی تبلیغات پوش نوتیفیکیشن" ارائه شود که تحت چارچوب آن تبلیغات پوش نوتیفیکیشن مجاز باشد و در نتیجه آن رضایت کاربر نهایی و توسعه دهنده لحاظ شود.

در پایان از شما خواهشمندیم با این درخواست نامه موافقت نمایید و این طرح را اجرایی کنید.

با سپاس فراوان
کافه دولوپرز

WWW.CAFEDEVELOPERS.IR

Today: کافه دولوپرز is counting on you

کافه دولوپرز needs your help with “PushNotificationADSOrganizing”. Join کافه دولوپرز and 103 supporters today.