Pétition fermée

Cette pétition avait 8 signataires

Domnule Prim-Ministru al Guvernului României, Victor-Viorel Ponta,

Prin prezenta , semnatarii acestei petiții vă solicită să aveți în vedere numirea in regim de urgență a domnului Darius Vâlcov în funcția de Ministru al Culturii.

Domnul Vâlcov s-a remarcat printr-o amplă activitate culturală , fiind un fin cunoscător al picturii , având în posesie nu mai puțin decât 94 de tablouri originale . Totodata domnul Vâlcov a dovedit vaste cunoștiințe arhitecturale prin ascunderea tablourilor în diverse locuri ale casei (îndeobște în zidărie)  fapt care ne îndreptățește să credem că va fi un bun gestionar al patrimoniului imobiliar ( muzee, săli de spectacole etc ) .

Cu adâncă considerațiune , noi , semnatarii .

Andrei compte sur vous aujourd'hui

Andrei Sorin a besoin de votre aide pour sa pétition “Prim-ministrului României, Victor-Viorel Ponta: Cerem numirea de urgență a domnului Darius Vâlcov în funcția de Ministru al Culturii în Guvernul României”. Rejoignez Andrei et 7 signataires.