Petition update

ПІДПИШИ ПЕТИЦІЮ: Вимагаємо вигнати Росію з ПАРЄ!

Ukrainian Standpoint
New York, NY, United States

Jun 27, 2019 —

Сьогоднішня Росія - це країна, котра захопила й окуповує українські території. Країна, котра продовжує вбивати українців за допомогію артилерії, мінометів, стрілецької зброї і піхотних мін. Країна, що викрадає українських громадян, піддає їх тортурам і засуджує до незаконного ув'язнення.

Дозволяючи Росії знову приєднатись до Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), остання сигналізує, що Росії дозволено захоплювати сусідів, і їй за це не буде покарання з боку європейської спільноти.

Крім того, членство Росії підриває єропейські цінності і задає шкоди іміджу ПАРЄ, Ради Європи і Європейського Союзу.

Тому ми вимагаємо: ВИГНАТИ РОСІЮ З ПАРЄ, і не дозволяти їй повертатись доти, доки ця країна не піде з усіх окупованих нею українських територій.

→ English

Допоможи зібрати більше підписів:
- Пошир цю петицію у Фейсбуці (і познач друзів!)
- Під час підписування петиції переконайся, що опцію "Відображати моє ім'я та коментувати цю петицію" ("Display my name and comment on this petition" ) ввімкнено (стоїть "галочка"). Демонструючи твоє ім'я під петицією, ти заохотиш інших підписати її.
- Допоможи нам рекламувати цю петицію у Фейсбуці! За кожні $20 Фейсбук покаже її понад 7 тисячам осіб в день. Будь-яка сума стане в допомозі!
ПІДТРИМАТИ

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.