Petición cerrada

AVANT exigix que els 300.000€ que la Gen. Val. dona a Raimon vagen a servicis socials

Esta petición ha conseguido 92 firmas


AVANT demana que els 300.000€ que la Generalitat Valenciana subvenciona al cantant catalaniste "Raimon" com a desagravi per a patrocinar els seus concerts, siguen retirats i donats a servicis socials, destinats a les persones que realment ho necessiten i no per a fer catalanisme.

AVANT ademes considera que eixos diners fan un greu agravi a atres autors valencians als que la propia Generalitat Valenciana ignora dia a dia

AVANT te com a fi les persones, i este partit politic exigix que en una Comunitat endeutada com la nostra pel malgovern, no la utilicen ara, els atres per a malgovernar tambe.

AVANT ( Accio Nacionalista Valenciana, Avant Valencians i Avant Albal) critica que uns i atres utilicen nostres imposts per a amiguisme en lloc de solventar els problemes reals, la gent.

Firma nostra peticio al President de la Generalitat, no en els meus diners, no anem a fomentar mes catalanisme, que eixos diners servixquen per a ajudar a persones necessitades, per a menjar i necessitats urgents.Hoy: AVANT cuenta con tu ayuda

AVANT necesita tu ayuda con esta petición «President de la Generalitat Valenciana: AVANT exigix que els 300.000€ que la Gen. Val. dona a Raimon vagen a servicis socials». Únete a AVANT y 91 personas que ya han firmado.