Petition Closed

Peticion për një Qeveri Patriotike

This petition had 889 supporters


Peticion për një Qeveri Patriotike

Situata e rëndë në vend dhe në rajon, kërkon urgjentisht krijimin e një Qeverie Patriotike.

Intelektualë e figura të pastra brenda e jashtë Shqipërisë duhet të marin përkohësisht drejtimin e vendit.

Kasta e tranzicionit, e zhytur në korrupsion dhe e shantazhueshme nga lobet antishqiptare rrezikon të ardhmen e kombit.

Kjo kastë ka uzurpuar shtetin dhe sovranitetin duke deformuar çdo institucion e përçarë shqiptarët në qindra forma.

Prandaj Qeveria Patriotike do ketë si mision primar krijimin e unitetit kombëtar për të mobilizuar energjitë e popullit shqiptar.

Qeveria Patriotike, duhet të:

1) të hartojë e të shtrojë në Referendum, një Kushtetutë mbi Republikën e Re Shqiptare ngritur mbi Demokracinë Pjesëmarrëse, ku vendimet merren nga qytetarët dhe jo më nga partitë.

2) të largojë nga drejtimi i vendit, të gjithë ata që kanë mbajtur poste të larta shtetërore dhe partiake këto dekada.

3) ti kthejë Shqipërisë sovranitetin politik, ekonomik, financiar dhe ushtarak.

 Today: levizja shqipON is counting on you

levizja shqipON needs your help with “Populli shqiptar: Peticion për një Qeveri Patriotike”. Join levizja shqipON and 888 supporters today.