Вземи бонус за световното първенство от Planetwin365?

0 have signed. Let’s get to 100!


Planetwin365
Каквито и да са вашите предпочитания, можете да намерите поне един пазар или вид залог на който да заложите в Planetwin365. Услугите на австрийския букмейкър са популярни в цяла Европа сред хората, които залагат за удоволствие.

Създаден:
2011 г.
Лиценз:
Австрия
Приема българи:
Да
Български език:
Да
Бонус:
Не

За кого е подходящ
Planetwin365 се радва на особена популярност сред любителите на комбинирани залози, за които има и специални бонуси.

Предимства
 
Обслужване на български и частично преведен сайт
Някои видове залози са достъпни само за потребителите на Planetwin365
Собствена покер-мрежа с преобладаващо слаби играчи
Недостатъци
 
Затруднения при отварянето на сайта от някои потребители
Бонуси
Planetwin365 не предлага бонус за нови клиенти, но има различни промоции за комбинирани залози, насочени към настоящите играчи:

160% Бонус: Ще го получи всеки, който включи поне 4 събития в колонка, независимо с какъв коефициент. При 4 събития бонусът е 2% и се увеличава с добавянето на още събития, като може да достигне максималния размер от 160% при 30 събития.
Planet HAPPY HOUR Bonus: Към всеки множествен залог, направен в часовете между 10:00 и 11:00 и между 22:00 и 23:00 българско време се добавя още по-голям бонус, който варира от 3% за 3 събития до 165% за 30 събития във фиша.
Planet Mega Bonus: Този бонус отново е за множествени залози и е достъпен само по време на специални поводи през годината. Започва от 2% ако заложите само на 1 събитие и достига до 200% при добавянето на 30 събития в колонка.
Бонусите се добавят автоматично към талона на играчите и се изчисляват като се сметне процента от промоцията спрямо общия коефициент на колонката.

 

Planetwin365 Mobile
Въпреки че не разполага с мобилно приложение за изтегляне, за разлика от повечето свои конкуренти на пазара, сайтът на Planet win 365 има напълно функционална мобилна версия, достъпна за всички видове устройства.

Planetwin365 Mobile се зарежда автоматично при отваряне на основния сайт от мобилно устройство.

Обслужване на клиенти
Служителите на отдела за обслужване на клиенти са на ваше разположение 24 часа в денонощието. Можете да се свържете с тях на български език чрез телефон +359 2 492 5926 или електронна поща support-bg@planetwin365.com. Отреагират бързо и са добре подготвени, така че ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се обърнете към тях.

Тел:
+359 2 492 5926
Ел. поща:
support-bg@planetwin365.com
Чат:
Да
Скайп:
Planetwin365support
Адрес:
Sks365 Group, Wilhelm-Greil-Str. 17, 6020 Innsbruck (Austria)
Покер
Извън основните си пазари, на които развива дейност като букмейкър и приема залози на спорт, Planetwin365 е познат най-вече като покер сайт. Компанията управлява собствена мрежа на име Hive, която привлича все повече активни играчи и в момента е сред 10-те най-големи в света. Поради ниското ниво на умения у основната част от тях – италианци, турци и други любители, мрежата Hive е златна мина за по-опитните играчи.

За компанията
Planetwin365 е платформа за спортни залагания, собственост на австрийската компания SKS365 Group GmbH. Чрез лиценза, издаден от Правителството на Тирол с номер Ila – 12003/4-09 (основен сайт в Австрия – planetwin365.at), букмейкърът функционира легално и на останалите европейски пазари, но е на път да придобие лиценз и в Италия, Испания, Сърбия и др. По-голямата част от потребителите му са от Италия, където има изградена мрежа от пунктове за залагане.

Други букмейкърски къщи
Планет Уин 365 не разполага с лиценз в България, но някои сайтове за залози вече придобиха такъв:

Betfair – бонус до 30 евро
Ефбет – бонус до 100 лв.
bet365 – лицензиран букмейкър
Поради сложната процедура и дългото чакане, не е ясно дали и Planetwin ще кандидатства за български лиценз, за да оперира легално на родния пазар. Букмейкърът държи незначителен дял от него и амбициите му са насочени към по-големи пазари като Италия, Испания и др.

 

За PlanetWin365
SKS365 Group GmbH е австрийска компания, собственик на платформата PlanetWin365. Букмейкърът осъществява хазартната си дейност съгласно законите и изискванията на Тиролските власти за хазарта от 2009 г. насам. PlanetWin365 оперира на територията на цяла Европа, като най-много клиенти има в Италия.

Транзакции в PlanetWin365 могат да бъдат осъществявани чрез – банков трансфер, Mastercard, Visa, Visa Electron, Delta, Diners Club, Neteller, Skrill, Cartasi, ClickandBuy, EcoPayz, Postepay и Ukash.

Спорт от PlanetWin365
Платформата предлага широка гама от спортове за залагане. Футбол, баскетбол, тенис, волейбол, ръгби, колоездене, бейзбол, хокей на лед, голф и крикет са само малка част от тях.

От PlanetWin365 Ви предоставят възможността с малък залог да реализирате голяма печалба. Минималната стойност, която можете да поставите на сингъл или множествен залог е €0,50, а максимално допустимата печалба – €500,000.

Залози на живо

От PlanetWin365 са се погрижили и за любителите на залози на живо, като са създали “Live” секция с голямо разнообразие от пазари. В този раздел можете да поставите вашите залози в реално време. Букмейкърът е избрал най-масовите спортове, който да включи в тази секция.

Удобства от PlanetWin365

Коефициент по-малък от – искате да заложите на няколко мача, които ще се играят в следващите три часа и освен това Ви трябват коефициенти не по-големи от 2 например, използвайте опцията „Коефициент по-малък от”. Вече не е необходимо да разгледате около 30 мача, за да намерите тези 3, които Ви трябват. С функцията „Коефициент по-малък от” задавате времеви обхват и максимален коефициент и системата Ви показва всички мачове, които отговарят на условията.
Последна минута – в тази секция са позиционирани мачове, които се играят в момента и са към края си. Избрани са и най-масовите опции за залог на живо – краен резултат, под и над голове, гол/гол и да няма повече голове в мача.
Market movers – този инструмент е създаден за играчите, които анализират и предвиждат движението на коефициентите. С негова помощ можете много лесно да оптимизирате печалбите си, като залагате на по-добри коефициенти. Единствено условие, което трябва да изпълните, за да можете да се възползвате от Market movers-а е да правите поне по 10 залога на месец.
Мега бонус

Селектирайте между 1 и 30 събития в множествен залог и вземете своя бонус. Размерът му зависи от това колко събития сте избрали. Максимум бонусът може да стигне до 200%, за целта трябва да сте подготвили за залагане 30 събития.

За да изчислите бонуса, който можете да получите, в парична стойност, трябва само да умножите коефициента на колонката с процентното изражение на допълнителния бонус

Тази промоция не е активна през цялата година. Но не се притеснявайте ако сте редовни играчи няма как да пропуснете стартирането му.

HAPPY HOUR бонус

От този бонус можете да се възползвате 2 пъти дневно – между 10:00 и 11:00 часа българско време, както и между 22:00 и 23:00 часа.

Промоцията се отнася отново за множествени залози, но за разлика от Мега бонуса, тук трябва да изберете поне 3 събития, за да се класира Вашата колонка. Максимално можете да получите 165% бонус – при селекция на 30 събития.

Бонуса се изчислява като се умножат – коефициента на колонката по процента от промоцията.

160% бонус

160% бонус е третия бонус, предоставен от PlanetWin365, отнасящ се за множествени залози. Тук Вашата селекция трябва да съдържа между 4 и 30 събития, а бонусът варира от 2% до 160%.

За да пресметнете колко пари, ще получите като бонус,използвайте същата формула, както при другите две промоции – умножете коефициента на фиша по допълнителния бонус в проценти.

Покер от PlanetWin365
€600 депозит бонус – стандартния бонус за първи депозит е €500, но освен тях от PlanetWin365 предоставят и предизвикателства, с изпълнението, на които можете да си докарате още €100.

Хубавото на депозит бонуса е, че се избива на части от по €5. От PlanetWin365 Ви дават на разположение 60, през които да избиете колкото можете от бонуса, а защо не и целия.

LossBack Бонус – ако през изминала седмица сте били на загуба от PlanetWin365 ще Ви възвърнат до 30% от нея.

За да участвате в тази промоция, трябва да имате по 100 рейк ръце за седмица. За LossBack бонуса ще се зачитат печалби и загуби, реализирани на маси с поне трима играчи и с максимален лимит NL200. Като разбира се задължително условие е да играете на No Limit маси.

ВИП програма – в програма са включени общо 6 нива, 4 от които месечни (Soldier, Sergeant, Marshall and Captain), а останалите 2 – годишни (Colonel and General).

Колкото повече играете, толкова по-високо ниво ще достигнете, като разбира се всяко следващо Ви носи все по-голям бонус.

Дневна промоция за рейк ръце – от PlanetWin365 Ви предоставят възможността ежедневно да участвате във фрийроли на стойност €380. Турнирите са 3 на брой и за всеки от тях има по едно условие, което трябва да изпълните, за да си осигурите участие.

„€30 Freeroll 30RH Cash Challenge“ – 30 рейк ръце на ниво NL5 или по-високо
„€100 Freeroll 50RH Lucky Hand“ – 50 рейк ръце на ниво NL10 или по-високо
„€250 Freeroll 100RH Lucky Hand“ – 100 рейк ръце на ниво NL25 или по-високо
€365 фрийрол за депозирали – PlanetWin365 ежеседмично организират фрийрол с награден фонд €365. За турнира могат да се класират новорегистрирали се играчи, които са направили първия си депозит най-късно 14 дни след регистрация.

Red Kings Бонус – за всеки чифт червени попове, с който участвате в ръка с поне трима играчи, на Texas HoldEm NL масите (NL25, NL50 or NL100), ще получавате по €5 към покер сметката Ви.

€1,000 „Втори шанс” фрийрол – ако през изминалата седмица сте загубили повече от €15 на кеш масите, то следващия понеделник ще имате възможност да си ги върнете обратно, като участвате в €1,000 фрийрол. Играчите завършили на първите 50 места ще получат по €20.

Bad Beat джакпот – този джакпот можете да спечелите, ако за деня Вие сте държали най-силната губеща ръка. В промоцията участват само No Limit Texas Hold’em Bad Beat Daily Jackpot масите.

Казино от PlanetWin365
От PlanetWin365 Ви предлагат голямо разнообразие от казино игри. В сайта можете да се насладите на много слот игри, рулетка, бакара, блекджек, както и покер. За любителите на игрите на живо има и секция „Live”, където имате възможност да залагате на рулетка, бакара, сик бо, карибски покер, тексас холдем покер, тигър и дракон и естествено на блекджек.