Petition Closed
Petitioning Riot Games

Petition to change Riot Games Turkey staff & automatic chat ban system

Supporters

Riot Games Türkiye ekibi, dünya çapındaki diğer Riot Games yönetimlerinin aksine oldukça başıboş bir ekiple, olabildiğince çözümden uzak bir tutum sergilemek istiyorlar.

Atılan ticketlara kesinlikle en erken dördüncü gün sonunda gelen otomatik ve empatiden yoksun cevaplardan, keyfi raporlardan ötürü mutlaka herkese - geç de olsa - yüzlerce oyun konuşma yasağı vermelerinden bu hakikati daha iyi anlamış bulunuyoruz. Belki de binlerce oyunluk chat yasaklanmasından ötürü nice oyuncular oyun içi takım arkadaşları ile strateji üretemeyip de oynadıkları maçları kaybetmeye mahkum edildiler.

Yasaklanmalar oldukça rastgele uygulanmakta. Her oyun mutlaka sohbet yasağı tehlikesiyle karşı karşıyayız, eğer kötü niyetli bir arkadaş grubuna aynı takımda denk gelmiş isek, sırf keyfi raporlardan kaçınabilmek adına oyun içerisinde mücadelemiz de haklı bile olsak ses çıkaramıyoruz. En ufak bir eleştiri de bulunabilmek ise oldukça zor.

Bu ekip, Türk oyuncuların oyun tecrübesini baltalamak ile kalmıyor, kesinlikle Türkiye sunucusundaki casual ve competetive ekibi ciddiye almak istemiyor, asla ama asla Türkiye yönetiminin başında olmayı haketmiyor ve başına buyruk sistemi ile Riot Games Türkiye çalışanları her türlü sorunda bizlere "çözümsüzlük" getiriyor.

Eğer sizde bu berbat yönetim altında oyun keyfine varamadığınızdan ötürü diğer sunuculara, (EUwest, EUne) geçti iseniz veya hala Türkiye sunucusunda türlü cefalar ile oyun tecrübenizi lekelemelerinize göz yummak zorunluluğu içerisindeyseniz lütfen bu kampanyaya destek olunuz.

Riot Games gibi ciddi ve oyuncularına gerçekten değer veren bir kurumun, Türkiye uzantısı sağlıksız bir biçimde yönetiliyor, oyuncuların hakları ihlal ediliyor, yönetim kesinlikle oyuncusuna karşı empatiden en uzak tutumu sergilemeyi kendisine ant içmiş vaziyette. Eğer League of Legends Türkiye sunucusu diğer sunuculara göre oldukça az bir popülasyona sahipse bunun sebebi, sırf popülasyona bir zarar gelmesin diye trolleri ve toksik oyuncuları oyundan yasaklamamak için hala Tribunal sistemini sunucuya getirmemelerinden ötürü Riot Games Türkiye ekibinin işgüzarlığıdır. Kendi yarattıkları böyle bir popülasyon ile kıvanç duyuyorlar mı, onu da merak ediyoruz.

Bu aldatıcı grup, Riot Games'in orijinalliğinden oldukça farklı işlere imza atıyor. Hatta atamıyorlar, Riot Games Türkiye ekibi ve sunucusu bu yüzden kat be kat gerilerde seyrediyor.

Yetkililere duyurulur.

ENGLISH

We are aware of that, for a short answer nor any other ticket return, Riot Games Turkey staff are too lazy. We want the Tribunal system on our server too, they punish us by activating the auto chat ban system, that easily caused to any abuse by toxic players.

If you open a new account and play a game, if you get reported by at least two players for anything, you will get banned in a short time.

We don't want these insoluble things, we want some good game experience and a support team that interest in any type of player.

Support answers are too lazy, they do not respond before than 7 days, and if they are, the answer is just automatic one. Nothing else.

Riot Games, please hear us and be understand that we are not happy by any mean, in this management.

Your orginality and player friendly politics are, what Riot Games Turkey staff do not have.

Letter to
Riot Games
Riot Games Türkiye kadrosu gözden geçirilip, değiştirilmeli.