Peticion kundër shtrenjtimit të rrymës

Petition Closed

Peticion kundër shtrenjtimit të rrymës

This petition had 265 supporters
Floriana Grulaj started this petition to Qeveria e Kosovës and

Rritja e çmimit të energjisë elektrike do të ndikojë që shumë familje të mos arrijnë ta paguajnë atë dhe kështu të mbesin pa ngrohje në këto ditë të ftohta të dimrit. Një vendim i tillë është i padrejtë duke e pasur parasysh se rroga minimale në Kosovë është 170 euro dhe shumë familje shpenzojnë më shumë se 600 kWh.
 

Petition Closed

This petition had 265 supporters

Share this petition