els veins del poble sec necessitem descansar!!!!!

Petición cerrada

els veins del poble sec necessitem descansar!!!!!

Esta petición ha conseguido 631 firmas
Creada
Dirigida a
Petició adreçada a l’Alcalde Xavier Trias Suprimeixi el Piknic Electrònik del parc de Montjuïc (Això són uns Jardins, No una discoteca!!!!)

Por qué es importante esta petición

Iniciada por silvia silvestre

Barcelona és una de les ciutats més sorolloses del món. De fet, Espanya és el segon país del món on se superen els nivells màxims recomanats per l’OMS. Quatre de cada 10 barcelonins conviuen amb nivells de soroll perjudicials per a la salut, segons l'estudi Soroll i Salut a Barcelona elaborat per l’Observatori Soroll i Salut DKV-GAES  que es va presentar el passat mes de maig de 2014.

 

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat recentment l’actualització del Mapa estratègic de soroll de Barcelona, que permet veure la comparació amb l’anterior document, que és de 2009.A la nit, a banda del centre històric, el Poble Sec i Sant Gervasi - Galvany se sumen com a nous punts negres.

 

Doncs durant el dia els veïns de Poble Sec i els usuaris dels jardins de Montjuïc tenim un altre nou punt negre: Els jardins Joan Brossa s’han convertit per tercer any consecutiu en la seu del Piknic electrònik Barcelona. Tots els diumenges de juny a setembre, des de les 13h fins les 22 del vespre, hem de patir els 95 decibels de l’activitat que envaeix tota la vessant nord-oriental de Montjuïc. Gairebé 1,5 hectàrees ( 14.845,15 m2) del sòl públic verd de la muntanya queden recintades i sense possible accés públic per a una activitat privada cada diumenge , durant un terç de l’any. Una activitat que no s’hauria de situar mai en una zona de parc, però és que en aquest cas està en una de les poques zones ZEPQA (Zona d’Especial Protecció de la Qualitat Acústica) que podem trobar a la nostra ciutat. En aquesta zona els nivells són de 45 dB segons el mapa de sensibilitat acústica.

 

Se sent per tot Poble Sec, però si ets veí de Sant Antoni o del Raval i vius a un pis alt també gaudiràs d’aquest BUM BUM BUM BUM.... que acompanya el nostre descans dominical, vulnerant els nostres drets fonamentals al descans i a gaudir d’un medi ambient adequat.

 

Alcalde Trias, sota el seu mandat s’acaba d’aprovar definitivament la MPGM de Montjuïc. De què serveix que les “Bases d’actuació” defineixin: S’ha de plantejar Montjuïc com un parc únic..Les funcions que es desenvolupin han de ser integrades en el mateix, han de coexistir amb ell. S’ha d’evitar que les iniciatives dotacionals posin el parc al seu servei. En el procés participatiu es va posar de manifest la demanda general que cal preservar la muntanya com a parc.????

 Alcalde Trias, suprimeixi el Piknic electrònik, que és perjudicial per a la nostra salut i per a la nostra ciutat.

 

Petición cerrada

Esta petición ha conseguido 631 firmas

Comparte esta petición