0 have signed. Let’s get to 100!

• Haji Amier Hassan dan beberapa orang Kroni Politik beliau telah merosakkan Pakatan Harapan di Perlis , Mereka dengan sengaja Mensabotaj Parti sendiri Pada PRU ke 14 dan menyebabkan Kekalahan teruk Pakatan Harapan di Perlis . Sebagai Pengerusi PPBM Perlis dan Juga Pengerusi Pakatan Harapan Perlis , Beliau seharusnya bertanggungjawab sepenuhnya diatas tindakan yang telah beliau lakukan .
  • Majoriti AJK PPBM Perlis dari Ketiga-tiga bahagian di Perlis sudah banyak kali mendesak pucuk pimpinan untuk memecat Beliau dan Kroni Beliau tetapi memandangkan fokus utama sebelum ini adalah PRU ke 14 , Kesemua AJK ketiga-tiga bahagian mengalah dan menumpukan fokus gerak kerja terhadap PRU 14 ,
  • Beliau telah banyak memecahbelahkan AJK-AJK bahagian sebelum ini . tetapi Majoriti AJK-AJK kini telah sedar bahawa mereka telah ditipu dan dipergunakan , setelah mereka mengetahui perkara sebenar , kini mereka sendiri berjuang untuk menolak Haji Ameir Hassan.
  • Peribadi beliau juga diketahui seluruh negeri perlis sebagai seorang yang tiada Integriti, Kaki Putar belit , hal ini terbukti apabila beliau sebelum ini mempunyai ramai pengikut dikalangan AJK bahagian beliau sendiri , tetapi lama kelamaan apabila mereka bersemuka sesama sendiri , mereka mendapat tahu bahawa Haji Ameir ini lidah bercabang ,
  • Ketika PRU 14 Berlangsung , Kami mendapat maklumat bahawa beliau sememangnya telah mensabotaj Calon Pakatan Harapan yang tidak sehaluan dengannya , Sebagai Pengerusi PPBM Perlis , Beliau bercita-cita untuk bertanding di Parlimen Arau , tetapi cita-cita beliau tidak tercapai apabila mendapat penentangan hebat dari AJK-AJK malah Ketua Pemuda Beliau sendiri ini yang sebelum ini sentiasa menyokong Beliau , Calon lain yang dibawa Oleh AJK-AJK Bahagian dan Pemuda dan Srikandi pula dipilih sebagai Calon untuk Parlimen Arau pada PRU ke 14 , Disebabkan tidak puas hati , Haji Ameir telah beberapa kali mensabotaj Calon Parlimen Arau dalam banyak cara termasuk malam sebelum pembuangan undi berlangsung . Perkara ini dapat dilihat apabila beliau berkempen di Dun yang ditandingi beliau , Beliau tidak pernah Menjemput langsung mahupun menyebut nama Calon Pakatan Harapan Parlimen Arau .
  • Dun Pauh dilihat amat sunyi dari segi bahan kempen , Bendera , Poster tidak kelihatan . tidak seperti Parti Pas dan BN .

Today: Üsnet is counting on you

Üsnet Chekov needs your help with “Pengerusi PPBM Perlis Haji Ameir Hassan dan Kroni Beliau diminta mengundur diri Dari PPBM dan Pakatan Harapan Perlis”. Join Üsnet and 18 supporters today.