Petition Closed
Petitioning Parlamentul European and 1 other

Schimbarea formei de guvernamant din Romania in Monarhie constitutionala

Catre: Parlamentul Romaniei

Noi, poporul roman, cerem dezbaterea si efectuarea unui referendum national privind schimbarea regimului politic din Romania, in Monarhie Constitutionala.

Regimul republican de guvernamant este un gres total, nu doar Romania este un astfel de exemplu. Acest regim ne-a fost impus, imaginea Regelui si a Regatului Roman au fost sistematic distruse timp de 45 de ani de dictatura comunista.

Consideram ca monarhia este singura solutie pentru redresarea Romaniei, pentru impunerea unui standard moral ridicat. Daca si dvs. doriti binele acestei tari, urgentati dezbaterea si efectuarea acestui referendum national.

E timpul sa asezam lucrurile la locul lor, ca tara noastra sa fie un nume in Europa si in lume, sa fim un popor civilizat si educat, ca Regelui sa i se faca dreptate, o dreptate istorica si morala, ca poporului nostru sa i se redea ceea ce i s-a furat, drumul spre succes.

Scurt istoric:

In 1947 statul roman ne-a fost "furat" in mod brutal si modificat de catre puterea comunista. Regele Mihai I a fost nevoit sa abdice fiind santajat de catre reprezentantii partidului comunist cu uciderea celor peste 1000 de studenti ce s-au opus regimului in anul acela. Regele Mihai nu si-a putut asuma responsabilitatea  pentru 1000 de oameni, spunand, citez "Nu va curge sange din cauza mea", decizand sa semneze actul de abdicare (trebuie mentionat ca din 1944 regele a fost nevoit sa indure sicane, presiuni uneori extrem de puternice din partea comunistilor).

Dupa abdicarea din 1947 (abdicare care nu a fost niciodata validata de Parlament) si parasirea imediata tarii au urmat o serie de interventii la puterile occidentale pentru semnalarea faptelor (astfel regele a ajuns in cancelariile multor puteri occidentale) insa nu s-a putut rezolva nimic. Un mic grup a ramas in exil alaturi de regele Mihai incercand sa ajute Romania cum se poate, fara sa-i afecteze locuitorii (stiute fiind conditiile).

Acuzatiile ce i s-au pus in carca regelui cum ca ar fi sustras din tara la plecarea sa sume importante de bani s-au demonstrat un fals, regele plecand pe fuga din Romania. De asemenea a avut atati bani cat sa traiasca normal in Elvetia (bani care s-au terminat rapid, regele ducand in Elvetia un trai normal (era pilot de avion, iar in timpul liber se ocupa de gospodarie ca orice om normal).

Caderea comunismului a aratat adevarata fata a actualilor "democrati" ai Romaniei. Regele a primit acordul sa revina in tara cu greutate si dupa venirea triumfala in Bucuresti (1 milion de oameni l-au intampinat, iar regele a fost a doua persoana din istorie care a trecut pe sub Arcul de Triumf cu masina) i s-a interzis venirea in Romania pana in 1995, reprimind cetatenia romana abia dupa venirea la putere a lui Emil Constantinescu, in 1996.

Din fericire pentru poporul nostru si prestigiul Romaniei, Casa Regala a Romaniei are o agenda foarte incarcata prin care reprezinta interesele nationale, o agenda atat de incarcata incat din pozitia lor actuala au facut mai mult pentru Romania decat orice alt minister din 1990 si pana in prezent.

www.familiaregala.ro
Familia Regala pe facebook: https://www.facebook.com/pages/Familia-Regala-a-Romaniei/164437050270956

Letter to
Parlamentul European
Parlamentul Romaniei
I just signed the following petition addressed to: Parlamentul Romaniei.

----------------
Catre: Parlamentul Romaniei

Scurt istoric:

In 1947 statul roman ne-a fost "furat" in mod brutal si modificat de catre puterea comunista. Regele Mihai I a fost nevoit sa abdice fiind santajat de catre reprezentantii partidului comunist cu uciderea celor peste 1000 de studenti ce s-au opus regimului in anul acela. Regele Mihai nu si-a putut asuma responsabilitatea pentru 1000 de oameni, spunand, citez "Nu va curge sange din cauza mea", decizand sa semneze actul de abdicare (trebuie mentionat ca din 1944 regele a fost nevoit sa indure sicane, presiuni uneori extrem de puternice din partea comunistilor).

www.familiaregala.ro