Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 785 destekçi ulaştı

Büyükşehir belediyeleriyle birlikte yerel belediyelerin  veteriner işleri müdürlüğünün  haftaiçi saat 17 den sonra ve haftasonları yaralanan yada hastalanan sokak hayvanlarını tedavi edecek  ve acil müdahelede bulunacak veterner hekimleriyle birlikte 7/ 24 saat hizmet verecek ekiplerin olmasını arz ediyoruz..tıpkı insan sağlığında acil klinikleri ve   ambulansı olduğu gibi doğanın bir parçası olan ve atalarımızdan buyana içiçe yaşadığımız aynı havayı soluduğumuz savunmasız  sokak hayvanları içinde mesai saatleri dışında hizmet verecek acil klinik ve ilk müdahalesi içinde yapılacak sağlık gereçlerini içinde bulunduran ambulansı olması o masumların hayatı için önemlidir...Bazı vakalarda değil saatler dakikaların hayati önem taşıdığını düşünecek olursak bu zorunlu bir ihtiyaçtır..Her canlının yaşamya hakkı vardır..insan yaşamına verilen önemin bizlere emanet edilen, kendini koruyamayan sokak hayvanlarınada  verilmesi bizlerin görevidir..yunus emreninde dediği gibi  'Yaratılanı severiz yaratandan ötürü ' ve onların bizlerden başka kimseleri yok ve bizden uzanacak bir yardım eli bekliyorlar..

Bugün ayşe imzanı bekliyor!

ayşe gurbet bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «orman ve su işleri bakanlığı : tüm büyükşehir-yerel belediye veterner işleri 7/24 veternerleriyle birlkte hizmet versin». ayşe ve imza atan diğer 784 kişiye katıl.