Orak Adasındaki Deniz Kaplumbağaları koruma altına alınsın&iNSAN GiRiŞi YASAKLANSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bodrum’a 12 mil uzaklıktaki Orak Adası’na yapılan tekne turizmi sayesinde caretta carettaların doğal yaşam alanı olan denizler tatilciler tarafından istilaya uğramaktadır.Adeta hanesine tecavüzde bulunulan Deniz kaplumbağaları insanlar tarafından deli ediliyor sonrasında kendi yaşam alanında insan istememe hakkı olan bir deniz kaplumbağası ufacık bir saldırıda bulunduğunda basın açıklamaları verilerek canavar ilan ediliyor,basın tarafından kaplumbağalara karşı linç kültürü oluşturuluyor.Deniz kaplumbağaları insanlar için tehlikeliyse,insanlar Deniz kaplumbağaları için daha tehlikelidir.
Deniz kaplumbağaları turizm bölgelerinde kafasına 3 kurşun sıkılarak,gözleri oyularak,başlarına poşet geçirilerek öldürüldü.Bu olay, İnsanoğlunun bencil ve cani yüzünü gören hem doğasına hem kendisine saldırının her türlüsünü görmüş bu hayvanların nefs-i müdafası oldu! Şimdi bu hayvanın insanoğlu tarafından bozulan psikolojisi ve dengesi yine insanoğlu tarafından rehabilite edilecek!
Rehabilite edilerek nereye salınacak?Doğal yaşam alanlarına mı?Zaten şu anda doğal yaşam alanındalar.

Bugün duygu imzanı bekliyor!

duygu kurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Orak Adasındaki caretta carettelar koruma altına alınsın». duygu ve imza atan diğer 873 kişiye katıl.