Împotriva corupției, judecătorii care respectă legea

Împotriva corupției, judecătorii care respectă legea

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!
Con 5000 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales
European Movement for Justice EMJ ha iniciado esta petición dirigida a Națiunile Unite y

Corupția judiciară este norma mondială și cancerul a corupt democrațiile. Judecătorii nu respectă legea, deoarece nu sunt pedepsiți pentru încălcarea acesteia. Această IMPUNITATE este asigurată de alți judecători care îi judecă și ascund.
Cancerul corupției judiciare distruge viețile multor oameni; în plus, promovează corupția instituțională generalizată, cu legi abuzive și autorități publice care abuzează de puterea, corupția corporativă și media, care au consecințe precum crima, șomajul, sărăcia, tinerii fără viitor; Pe scurt, societăți nedrepte, bolnave și decadente.
În Spania, Constituția din 1812 a stabilit că judecătorii au fost judecați numai de un juriu al cetățenilor. În acest mod, dreptul omului este garantat unui tribunal independent și imparțial de a judeca judecătorii.
Cu Juriul cetățenilor, judecătorii vor fi obligați să respecte legea și să condamne pe cei care nu se conformează, sfârșind corupția.
Legile internaționale, cum ar fi drepturile omului, ne protejează de legile naționale rele și judecătorii sunt obligați să le respecte.
Prin urmare, pur și simplu dacă judecătorii s-ar conforma dreptului internațional, ar fi cea mai bună și cea mai rapidă revoluție din toate timpurile. În acest fel am schimba societățile decadente actuale - unde o minoritate profită de majoritate -, creând societăți progresiste.
Sectorul social spaniol solicită revenirea la această regulă în Spania, lăsând dovada acestui lucru în evenimentele primei comemorări a Zilei europenilor împotriva corupției judiciare (22-9-2018).

Această petiție a fost creată de European Movement for Justice (Mișcarea Europeană pentru Justiție)

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!
Con 5000 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales