Moda yarışması programları kaldırılmalı !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Moda yarışması programları ve bunlara benzer programların gençlerimize kötü örnek olduğunu düşünüyorum. Bu programlara katılan kızlarımızın zaman zaman gerek jüriye karşı gerek diğer yarışmacı arkadaşlarına karşı saygısızca davranışları, tuhaf giyim şekilleri ve olduğundan farklı olmaya çalışmaları fazlasıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi olumsuz etkilemektedir. Buradaki yarışmacılar, genç kızlarımıza ve çocuklarımıza rol model oluyor ve kendileri de o yarışmacılar gibi olmaya çalışıyorlar. Sorumluluklarından önce ne giyeceğini, nasıl giyinmesi gerektiğini düşünen ve alım gücünün üstünde hevesleri olan bir nesil oluşmasına neden oluyor bu programlar. Bu konuda yapılan anket ve çalışmaların sonucu da bu programların olumsuz etkilerini ve zararlı yayınlar olduğunu gözler önüne sermiştir. Toplum düzeni ve genç kızlarımızın sağlığı açısından bu tarz programların yayından kaldırılmasını istiyorum. Bu hususta önemli adımlar atılmasını diliyorum.

Bugün Nihal imzanı bekliyor!

Nihal Kocakaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Moda yarışması programları kaldırılmalı !». Nihal ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.