İnegöl Lisemizi geri istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bizim ve birçok kisinin mezun olduğu İNEGÖL LİSESİ diye bir lise artık yok. Bursa Erkek Lisesi, Bursa Kız Lisesi, İstanbul Erkek, İstanbul Kız, Kabataş, Pertevniyal vs tüm liseler duruyor. Bu kurumun hiç mi tarihi değeri yok? Benim hatıralarımın olduğum ortaokul ve lise artık yok. Arşivi de, soyadı ÇİKİYEVA olan birinin bağışına karşı binası yapılmış bir (İNEGÖL ...... ÇİKİYEVA ANADOLU LİSESİ) adlı bir lisede duruyor. Bu hatıraların katlidir ve hatıralara saygısızlıktır. Yarın torunlar-torbalar (Dede sen hangi okulu bitirdin? O okul nerede? dediğinde biz ne açıklama yapacağız?) ya da (Torunlar -Biz dedemizin de okuduğu okulda okuyoruz- dediklerinde mezun olduğumuz kurumumuzla ilgili azıcık dahi olsa kıvanamayacak mıyız?) (Bu kadarcık bir hatırayı bize çok mu görüyorsunuz? )diyoruz ve  LİSEMİZİ GERİ ISTIYORUZ.

Bugün İstanbul İnegöl Dayanışma imzanı bekliyor!

İstanbul İnegöl Dayanışma Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Egitim Bakanlığı : İnegöl Lisemizi geri istiyoruz». İstanbul İnegöl Dayanışma ve imza atan diğer 614 kişiye katıl.