Sahil Şeridi Düzeltilsin, ÖREN'imiz Güzelleşsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

• Ören, Gökova Körfezi sahilinde yer alan, 2014 yılına kadar belediye olup günümüzde 6360 sayılı kanunla Muğla'nın Milas ilçesine bağlanan cennet bir mahalledir. Ören’in antik çağdaki ismi Keramos'tur.
  • Ören yaklaşık 7 km’lik sahil şeridi ile eşsiz bir maviliğe ve doğaya sahiptir. Sahil şeridinin yaklaşık 2 km’lik kısmı yaz ayları halk plajı olarak kullanılmakta yerli ve yabancı turistlere hizmet vermektedir. Beldede 1990’lı yıllarda yapılan günümüzde de balıkçı barınağı olarak kullanılan liman maalesef sahil bütünlüğünü ve görsel estetiği bozmakta olup; sahil şeridinin en geniş alanının deniz turizminde kullanılmasına engel olmaktadır. Balıkçı barınağının (liman) başka bir güzergaha taşınarak, yeni yapılacak limanda balıkçı hali de Ören'lilerin hizmetine sunulmalıdır. Bu sayede sahil şeridinin en geniş alanının turizme kazandırılmasını istiyoruz. Zira yaz aylarındaki nüfus artışı ile plajda büyük bir yoğunluk yaşanmakta ve beldemize gelen tatilcilerin taleplerini karşılamakta yetersiz kalmaktadır.
  • Balıkçı barınağı olarak kullanılan limanın kaldırılması ile birlikte sahilin bu kısmında halka hizmet verecek yerel işletmelerin eksikliği de sahil düzenlemesi yapılarak giderilmelidir. Sizlerden destek bekliyoruz. ''SAHİL ŞERİDİ BİR BÜTÜN OLSUN, ÖREN'İMİZ HAKETTİĞİ DEĞERİ BULSUN!''
  • Başta Milas Belediyesi olmak üzere tüm yetkili kurum ve kuruluşları göreve davet ediyoruz.

Bugün Merthan imzanı bekliyor!

Merthan Ece bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milas Belediyesi: Sahil Şeridi Düzeltilsin, ÖREN'imiz Güzelleşsin.». Merthan ve imza atan diğer 315 kişiye katıl.