Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 2.395 destekçiye ulaştı

Gıda tarim ve hayvancılık bakanliğinin  2016/2020 ticari avcıliķ sirkulerinde yer alan ilgili kurum ve kuruluşların davet edilmedigi karar toplantisinda , Marmara denizinde 45 gun boyunca yani 15 eylül 31 ekim arasinda ışıkla avlanmayı serbest bırakmışlardır.  Bu karar ile marmara denizinin zaten yok olan balık popilasyonuna bir kursun daha sıkmışlardir.

Marmara denizinde ışıkla avcılık geçmişteki gibi yasaklanmali. Konuyla ilgili sayin bakanlarimiz Sürdürülebilir avcilik için Bu kararı ipal etmeli ve marmara denizini öldürmemelidirler.

Her geçenyıl Marmara denizinde balik kıtlığı artmakda kirlilik yukselmekde. Bizler balik yemezsek ölmeyiz fakat marmara denizi balik olmazsa ölecek. Lütfen  bu kararla bir kurşunda siz sıkmayın.

Bugün İrfan imzanı bekliyor!

İrfan güleç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Marmara Denizinde Işıkla avcılık serbestligi katliama davettir. Bu kararı iptal edin». İrfan ve imza atan diğer 2.394 kişiye katıl.