KHIDMAT KAMI DEMI ANAK BANGSA & NEGARA

0 have signed. Let’s get to 5,000!

SEBAGAI MAKLUMAN : ANGGOTA SUKARELAWAN ANGKATAN PERTAHANAN AWAM MALAYSIA KINI BERKHIDMAT TANPA ELAUN

Difahamkan kewangan bahagian kementerian tidak mempunyai bajet untuk membayar elaun RM6 sejam kepada anggota sukarelawan APM bagi bulan Oktober, November, Disember.

Adapun negeri yang menghadapi krisis pembayaran elaun anggota sukarelawan APM bermula Ogos 2018

Makluman : APM Selangor akan menutup Pusat kawalan Operasi Daerah APM di selangor pada 15 oktober 2018. Semalam (10/10/2018), PKOD APM Penang ditutup sementara waktu.

Jadi, sebarang kes bencana & kes kecemasan, tiada lagi khidmat dari pihak kami, APM.

Petisyen ini adalah bagi menyatakan harapan dan rayuan kepada Perdana Menteri , Timbalan Perdana Menteri dan menteri di kementerian-kementerian  yang mendukung kami sebagai barisan hadapan dalam pengurusan bencana negara.

Kami berkhidmat demi anak bangsa, masyarakat dan negeri seterusnya negara. Kami menyeru rakyat malaysia bersama kami dalam menyampaikan hasrat, rayuan dan harapan kami. Jika khidmat kami masih diperlukan, masih dikehendaki dan kami semuanya masih cintakan tanah air dan ingin berkhidmat kepada anak bangsa dan negara. Bantulah kami, sokonglah kami !

Terima kasih

Today: Angkatan Pertahanan Awam Malaysia is counting on you

Angkatan Pertahanan Awam Malaysia needs your help with “Mahathir Mohamad: KHIDMAT KAMI DEMI ANAK BANGSA & NEGARA”. Join Angkatan Pertahanan Awam Malaysia and 3,815 supporters today.