Doğrulanmış başarı

Elazığ'da hayvanlar için barınak istiyoruz!

Bu kampanya 63 destekçi ile değişim yarattı!

Sevgili Arkadaşlar..

Dün sabah oturduğum sitenin bahçesine bir köpek beş tane yavru bırakıp gitmiş. Bekledim 2 gün fakat annesi gelmeyince umudu kesip kendi çabalarımla biberon ile beslemeye çalıştım. Hayvanları bulduğumda ölmek üzereydiler. Bu sabah Elazığ Belediyesini aradım ve bana Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürebileceğimi söylediler. Bunun üzerine derhal üniversiteye gittim. Ordaki personeller Elazığ Belediyesinin Hayvan Barınağı olmadığını ve bakamayacaklarını söylediler. Çaresiz geri getirdim. Şuan kendi çabalarımla elimden geldiğince hayatta tutmaya çalışıyorum. Elazığ Belediyesinde böyle bir hizmet olmaması gerçekten utanç verici. 2013 Yılında kapanan hayvan bakımevinin tekrar kurulması için imza topluyorum arkadaşlar. Lütfen sizde destek olunuz.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim Allah Razı Olsun...

Bugün Muhammed Hüseyin imzanı bekliyor!

Muhammed Hüseyin Yavuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi: Elazığda hayvanlar için barınak istiyoruz!». Muhammed Hüseyin ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.