0 have signed. Let’s get to 15,000!

Kosova, me Thacin President, cdo dite e me teper eshte duke shkuar drejt nje kaosi politik. Pa kurrfare mandati, pa kurrfare autorizimi, Presidenti Thaci eshte duke zhvilluar takime sekrete me homologun e tij serb, rezultati i te cilave takime mund te jete i leverdishem per Thacin si individ, por jashtezakonisht i rrezikshem per Kosoven si shtet, dhe per banoret e Kosoves si kolektiv. Thaci, nominalisht simbol i unitetit, gjate gjithe mandatit te tij te deritashem ka perfaqesuar cdo gje tjeter pervec unitetit te vendit. Ai si President eshte polarizues dhe antagonist. Ka fakte te besueshme qe ai si President e ka shkelur rende kushtetuten e vendit duke autorizuar kidnapimin dhe deportimin e shtetesave te huaj, per fatin e te cileve tashme nuk dihet asgje. Ka fakte te mjaftueshme qe Thaci e ka shkelur rende kushtetuten e Kosoves kur ne bashkepunimin me homologun e tij serb e ka inskenuar arrestimin e Milan Djuricit ne veri te vendit.
Ky peticion i drejtohet deputeteve te Kuvendit te Kosoves qe te nisin iniciativen per t'ju drejtuar Gjykates Kushtetuese qe Presidenti Thaci te shkarkohet nga pozita qe ai e mbane.

Today: Berat is counting on you

Berat Buzhala needs your help with “Kuvendi i Kosoves: Shkarkimin e Presidentit te Kosoves per shkak te shkeljes se rende te Kushtetutes.”. Join Berat and 13,240 supporters today.