Kocaeli'ye Tam Donanımlı Sahipli Sahipsiz Hayvanlar için Hastane İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sahipli, sahipsiz minik dostlarınızın tüm acil ihtiyaçları için 7/24 hizmet verebilecek, hayvan sahiplerinin ve can dostlarının hakettiği itinayı sunacak, yeniliklere ve teknolojiye açık, donanımlı bir kuruluş ihtiyacı büyüktür.

Acil Servis, Cerrahi, Dahiliye, Tomografi, Röntgen, Onkoloji, Nöroloji ve Nöroşirurji, Kuşlar ve Egzotik Hayvanlar, tüm farklı evcil hayvan türleri, Ağız Hastalıkları ve Çene Cerrahisi ,Kedi-Köpek Konaklama, ameliyat sonrası bakım ünitesi, Yoğun Bakım Ünitesi, Hayvan Psikolojisi, Evcil Hayvan MR Hizmeti, Laboratuvar, Kuaför, Servis vb gibi hizmetlerini kusursuz verebilecek ekipman ve personel desteği olan donanımlı bir hayvan hastanesi Kocaeli'de en büyük eksikliktir.

Eğer herkesin huzur ve uyum içinde yaşadığı bir dünya yaratmak istiyorsak, doğayı paylaştığımız hayvanlara borcumuz var. Hepimizin hayvanlara daha kaliteli bir hayat sağlamak için yapabileceği şeyler vardır. Olmalı.

Kültür, turizm, lojistik üssü, sanayi ve teknoloji öncüsü güzel Kocaelimizin bu eksiğini mutlaka gidermeliyiz.