KIZIM İÇİN ADALET VE TARAFSIZ VİCDAN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhabalar ...

ben Gökhan Köse

Dolunay Naz Köse nin babası

kızım doğduğu günden bu yana hep benimle kaldı benimle büyüdü annesi 2011 doğumlu kızımızı 1 kez dahi aramadı sormadı oyunculuk yapmak , meşhur ve ünlü olmak adıyla evliliğimize 2012 de fiilen 2016 de ise resmen sonlandırarak ayrıldık . Bu süreçlerde 10.2017 ye dek kızıma ailemle kendim baktım annesi aleyhimde defalarca kez ağır ithamlarda bulunarak itibarımı zedelemeye yönelik tutumlar ve akıl almaz (istismar sapık dolandırıcı tecavüzcü vergi kaçakçısı vb) şeylerle Mart 2018 den itibaren atv , show tv olmak suretiyle defalarca kez tv lere katılmıştır. Özetleyecek olursak tüm bu gerçeklere rağmen çorlu sosyal hizmetler uzmanı tarafıyla hazırlanmış asılsız bir rapor ile devam eden velayet davasında mahkeme tedbiren velayeti annesine 27.07.2018 vermiş olup bana da görüş günü düzenlemiştir görüş gününe istinaden 11.08.2018 de Tekirdağ çorluya giderek kızımı bir polis karakolu önünden teslim aldım , o gün kızımdakş durgunluğu fark ettiğim de ise o acı gerçeği öğrenmiş oldum kızım annesi tarafından fiziksel ve psikolojik bir baskıya maruz kalmış darp ve cebir izleri de halen daha durmaktaydı psikolojik etkisi ise uzun süre silinemeyecek ... o gün doktor raporu alarak savcılığa başvurdum nöbetçi savcı alınan darp raporu ve ifadeler neticesinde kızımı tarafıma vermesinden hemen 3 saat sonra bu durum annesine de iletildi ancak annesi maalesefki bu durumun ortaya çıkmasından kaynaklı kızımın ifadesini değiştirmek adına 2. Ci sınıf öğrencisi olan biricik evladımın resimlerini birkaç saatte birkaç milyon insanın görebileceği şekilde ilan haline getirdi olaya dair resmi tüm şikayetlerimi yapıp sosyal medya hesabımdan da gerekli açıklamaları ve evrakları paylşatık ancak bugün yani 16.08.2018 tarihinde durmayan anne show tv de yayınlanan deryalı günler adlı bir programa çıkarak kızımın 3 gün dür kaybolduğuna dair resimler videolarını yayınlatmış kızımın geleceğini karalamıştır pragram yapımcılarına durumu ve evraklarımızı iletmiş olsakta maalesefki kale almamakla beraner yapmış oldukları hatanın üstünü kapatmak için canlı yayına çıkmazsam konuyu dahaa işleyeceklerini söylemeleri üzerine onlar hakkın da dayasal işlemlerimi başlattık.

10 cu ayda velayet davamız var

7 yıldır annelik yapmayan bir kadına ilk defa 7 yaşındayke evini gören eşini gören evladına kıyabilen bir anneye evladımın verilmemesi için lütfen bana destek verin

instagram : gokhankkose hesabımdan tüm evrakları görebilirsiniz

saygılarımla...

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Köse bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KIZIM İÇİN ADALET VE TARAFSIZ VİCDAN». Gökhan ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.