Petition Closed

This petition had 717 supporters

This is Hungarian translation petition of English petition: Minister Kim Jae-Soo: Support and Pass the new Animal Protection Law in South Korea!  https://www.change.org/p/minister-kim-jae-soo-support-and-pass-the-new-animal-protection-law-in-south-korea

Kim Jae-Soo Miniszter Úr: Támogassa és hagyja jóvá az új állatvédelmi törvényt Dél-Koreában!

Kim Jae-Soo Miniszter Úr (Mezőgazdasági, Élelmiszerügyi és Vidékügyi Minisztérium), a SaveKoreanDogs erőfeszítései, hogy véget vessen az aberrált kutyahúsiparnak Dél-Koreában, újra és újra nehézségekbe ütközik, mivel a hatóságokhoz intézett kéréseik a kutyahúsiparban zajló illegális cselekvésekre vonatkozó törvények szigorítására idáig kevés sikerrel járt – részben a különböző állat-  és élelmiszertörvények megfogalmazási módja miatt.

Például: az Állattenyésztési Ágazatról szóló törvény végrehajtási szabálya alapján a „kutya” haszonállat; és az állatvédelmi törvény megfogalmazása jelenleg lehetővé teszi, hogy a kutyavágóhidak folytassák munkájukat – akár illegálisan is -, anélkül, hogy bárki kérdőre vonná őket. Ráadásul az állatvédelmi törvény által kiszabott bírság túl alacsony ahhoz, hogy megfelelő visszatartó erőt jelentsen a jogsértő személyek számára; a rendőrség és más végrehajtó szervek nem kapnak megfelelő kiképzést és oktatást ahhoz, hogy a törvények megsértése esetén megfelelően léphessenek fel; valamint önálló állatjóléti osztály sem működik Dél-Koreában.

Ezért annak érdekében, hogy a SaveKoreanDogs hivatalos támogatást és közbenjárást kapjon az illegális, embertelen és brutális kutyahúsiparral szembeni küzdelmében, szükségszerű, hogy változtassanak ezen fontos törvények megfogalmazásán, valamint hogy a hivatali „rendszerben” is változás következzék be. A kért változtatások egyik legfontosabbika, hogy az Állattenyésztési Ágazatról szóló törvény végrehajtási szabályzatában távolítsák el a kutyákat a haszonállatok kategóriájából.

A SaveKoreanDogs (Nami Kim és csapata) kidolgozott egy részletes javaslatot a változás érdekében, és arra kérik Önt, hogy fogadja el azt.

Tisztelt Kim Jae-Soo Úr, Ön a Mezőgazdasági, Élelmiszerügyi és Vidékügyi Minisztérium minisztereként rendelkezik a változtatáshoz szükséges hatáskörrel: hajlandó-e megfontolni és elfogadni a változásokat, és segít-e átültetni azokat a gyakorlatba?

-------------------------------------

Kattints az alábbi linkre, hogy elolvasd Pyo Chang Won úr, a Koreai Országgyűlés Állatjóléti Bizottsága elnökének nyilatkozatát, aki az állatvédelmi törvény módosításának szerzője: http://koreandogs.org/dog-animal-protection-law-changwon-pyo/

Köszönetünket és hálánkat szeretnénk kifejezni Nami Kimnek a SaveKoreanDogs-nál, aki előterjesztette indítványát Pyo úrnak, melyben részletezi javaslatait az állatvédelmi törvény tartalmi változtatásához. A linkre kattintva elolvashatod Nami Kim javaslatát:http://koreandogs.org/savekoreandogs-recommendations-animal-protection-law/

Today: KOREANDOGS.ORG is counting on you

KOREANDOGS.ORG needs your help with “Kim Jae-Soo Miniszter Úr: Kim Jae-Soo Miniszter Úr:Támogassa és hagyja jóvá az új állatvédelmi törvényt Dél-Koreában”. Join KOREANDOGS.ORG and 716 supporters today.