Starbucks: nustokite remti vištų kankinimą narvuose!

0 have signed. Let’s get to 200,000!

Starbucks teigia, kad jiems rūpi visuomeninės ir socialinės problemos. Tačiau Starbucks lieka abejingi milijonams kenčiančių vištų paukštynuose.

Starbucks atsisako nustoti remti ūkius, kuriuose vištos laikomos ankštuose, purvinuose narvuose. Laikant vištas narvuose iš jų yra atimama visa tai, kas natūralu ir būtina – galimybė laisvai judėti, gyvūnai nemato saulės šviesos, nejaučia žemės po kojomis ir negali įkvėpti gryno oro. Prastos sąlygos ir didelis kiaušinių dėjimo tempas vištas nualina, jos dažnai serga, dalis miršta.

Dokumentinius vaizdus iš Lietuvos dedeklių fermų galite rasti čia: http://kiausiniukaina.lt/

Šimtai įmonių visame pasaulyje įsipareigoja atsisakyti narvuose laikomų vištų kiaušinių. Vienos didžiausių įmonių pasaulyje Kraft-Heinz, Nestle, Lidl, Aldi, General Mills, InterContinental Hotels (jiems priklauso Crowne Plaza ir Holiday Inn tinklai), Aramark, Sodexo, Mondelez, ir Compass Group ir kitos jau oficialiai paskelbė įsipareigojimus pagerinti vištų dedeklių gyvenimo sąlygas. Tačiau tarptautinis kavinių tinklas Starbucks nesiryžta prisijungti prie šio judėjimo siekiant pagerinti gyvūnų gerovę fermose.

Starbucks jau yra lyderė pasaulinėje kavinių rinkoje. Dabar atėjo laikas Starbucks tapti lydere bei pavyzdžiu kitiems užtikrinant gyvūnų gerovę.  Pasirašykite šią peticiją ir paraginkite Starbucks, nustoti remti gyvūnų kankinimą narvuose!

Today: Tušti narvai is counting on you

Tušti narvai needs your help with “Kevin Johnson: Starbucks: nustokite remti vištų kankinimą narvuose!”. Join Tušti narvai and 195,349 supporters today.