Kampanyanın muhatabı: EYÜP BELEDİYESİ EYÜP BELEDİYESİ ve 1 diğer muhatap daha

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği hakkında

ŞİKAYET ve SUÇ DUYURUSU;

İlgi ve Gereği için: BİMER, Kaymakamlık, Sivil toplum Kuruluşları, Basın Kuruluşları

1 Nisan 2017 tarihinde yeni açılışı yapılan Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği ekiplerine yine aynı gün gönüllülerce yanağındaki enfeksiyonlu yaranın tedavisi için yeni açıldı, tedavisi özenilerek yapılır düşüncesiyle teslim edilen sarı beyaz 10 aylık erkek sokak kedisinden şu tarihe kadar sağlıklı bilgi alınamamıştır. Uzun uğraşlar sonucunda 24 Nisan tarihinde rehabilitasyon merkezi başhekimi olduğunu ifade eden sn. GÖKHAN KARA ile görüşülmüş, kedinin arabadan kaçtığı bilgisini vermiştir. Gönüllünün “ kediyi ölüme mi terk ettiniz?” sorusu üzerine Gökhan Kara “evet, aynen öyle” cevabını vermiştir.

Bu bağlamda;

1 Nisan 2017 tarihinde hayvan nakil aracında görevli personelin bilgisine başvurularak box ya da koruyucu ekipmanlar içinde olması gereken hasta kedinin ekiplerce araçtan kaçmasını nasıl sağladıklarının araştırılmasını,
Görev ihmali nedeniyle, hayvan nakil aracında görevli personel hakkında soruşturma açılmasını ve soruşturma sonuçlanana kadar görevden uzaklaştırılmalarının sağlanmasını,
Yasalar çerçevesinde görevini yerine getirmeyen ve başhekim olduğu ifade edilen Gökhan Kara  hakkında soruşturma açılmasını, ilgili belediyede çalıştığı süre zarfında tedavi ettiği hayvanların akıbetlerinin araştırılmasını ve kayıtlarının incelenmesini talep ediyoruz.

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
    EYÜP BELEDİYESİ
  • BİMER
    bimer@basbakanlik.gov.tr

MÜGE KAYGUSUZ bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 551 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün MÜGE imzanı bekliyor!

MÜGE KAYGUSUZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KEMERBURGAZ SOKAK HAYVANLARI KLİNİĞİNDE AÇILIŞGÜNÜ KAYBOLAN SOKAK KEDİMİZİN AKİBETİ NEDİR?». MÜGE ve imza atan diğer 550 kişiye katıl.