Petition Closed

ДА за True Sound of Kamenica Festival?

This petition had 24 supporters


Уникатен open air музички фестивал чија цел e урбано будење и градење на улична култура. На првото издание на True Sound Of Kamenica кое се оддржа на 11 Јули 2014, настапија: Vladimir Acic и Loco Baby од Србија, Christian Craken, Momo Dobrev и Miss Party од Бугарија и македонските диџеи Даркман, Абраш, ЗокиПоки и Борче Панов.
Дел од вториот True Sound Of Kamenica кој се оддржа на 3 и 4 јули 2015 година беа: Zoster (BiH), Manuel De La Mare (IT), Green Out (MKD), DJ Diass (BG), Double D (BG) и DJ Nixar (MKD).

Фестивалот не се оддржа во 2016 година! Дали во Македонска Каменица треба да се оддржува True Sound of Kamenica или не?Today: Асгард is counting on you

Асгард Македонска Каменица needs your help with “kamenica.mk : ДА за True Sound of Kamenica Festival?”. Join Асгард and 23 supporters today.