MASPEX, atsakies no cietsirdības pret vistām!

0 have signed. Let’s get to 5,000!

Aicinām MASPEX grupu atteikties no sprostos turēto vistu olām!

Arvien vairāk ietekmīgu kompāniju pasaulē izlemj pakāpeniski atteikties no sprostos turēto vistu olu izmantošanas un tirdzniecības. Tas ir atbildīgs un adekvāts lēmums. Pateicoties šādai lielo kompāniju rīcībai, dējējvistas tiek glābtas no īsas un nožēlojamas dzīves šauros būros un saspiestībā, kurā nav iespējams pat izplest spārnus.

MASPEX grupa ir viena no lielākajām pārtikas rūpniecības kompānijām Centrālajā un Austrumeiropā. Tā apvieno tādus pazīstamus zīmolus kā Kubuś, Tymbark, Lubella, Malma, Tiger Energy Drink, Capri, Łowicz, Krakus, Włocławek, Fruktus, Plusssz, Cremona, Ekland, Puchatek, DecoMorreno un DrWitt. MASPEX uzskatāma par pārtikas tirdzniecības līderi Centrālajā un Austrumeiropā. Pienācis laiks demonstrēt, ka grupa ir līdere arī humānā attieksmē pret dzīvniekiem.

Mūsdienās arvien vairāk pārtikas ražošanas un tirdzniecības kompāniju visā pasaulē sāk īstenot politiku, kuras galvenais mērķis ir uzlabot vistu labturību putnu fabrikās, kur vistu dzīves apstākļi ir vissliktākie. MASPEX turpina būt vienaldzīga gan pret vistām, gan pret lielākās patērētāju daļas viedokli (piemēram, Latvijā vairāk nekā 90% pircēju uzskata dzīvnieku labturību par svarīgu.)

Paraksti šo starptautisko aicinājumu MASPEX grupai ieviest vistu labturības politiku!

Today: Dzīvnieku brīvība is counting on you

Dzīvnieku brīvība needs your help with “K.Pawinski@maspex.com: MASPEX, atsakies no cietsirdības pret vistām!”. Join Dzīvnieku brīvība and 3,638 supporters today.