0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

!!! "İki arkadaş daha sonra yanlarındaki iki köpekle Cumhuriyet Caddesi’nde yürüyüş yaptı. Kızılırmak ve Başer mağaza vitrinlerine bakarken,beraberlerindeki iki köpeğin yanına sokak köpeği geldi.İddiaya göre, caddedeki bir mağazanın sahibi 44 yaşındaki M.O. tekme atarak, işyerinin önündeki köpekleri uzaklaştırmak istedi. Kızılırmak ve Başer, bunun üzerine M.O.’ya tepki gösterdi. Başlayan tartışma sonrası, iddiaya göre, M.O., oğlu 17 yaşındaki K.O., çalışanları 28 yaşındaki M.Ç. ve 34 yaşındaki E.G. ile ismi öğrenilemeyen 2 çalışan daha, Kızılırmak ve Başer’e küfür edip, onları tekme tokat dövdü. Çevredeki esnaf Ceyda Kızılırmak ve Nuray Hilal Başer’i saldırganların elinden kurtarırken,4 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı" ve bunları bu narbatligi yapan inslaar durmadan bizlere para teklif ediyorlar mahkemenizi geri çekin diye biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz bu barbarlar şehir eşkıyaları yargilansin ve gereken cezayı alsınlar istiyoruz

Bugün Hkmt imzanı bekliyor!

Hkmt ÖZARSLAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KÖPEĞE VURMA DEDİ DAYAK YEDİLER BU SOKAK MAGANDALARININ YARGILANMALARINI İSTİYORUZ». Hkmt ve imza atan diğer 4.082 kişiye katıl.