Dirigida a Junta COMB

Volem URNES i no SOBRES a les properes eleccions del Col·legi de Metges de Barcelona, COMB

0

0 personas han firmado. Ayuda a conseguir 500.

El proper mes de desembre es convocaran noves eleccions a la junta i a l’assemblea de compromissaris del COMB. 

Si no ho canviem,  les candidatures ens tornaran a demanar als metges i les metgesses que signem uns sobres en els que posteriorment hi posaran la papereta del nostre vot.

Aquest sistema, erradicat de la majoria de Col·legis professionals, no ofereix suficients garanties democràtiques: el vot no és secret, no s’identifica adequadament al votant i el procés no és transparent.

La votació amb sobres es va emprar en les darreres eleccions del nostre Col·legi. Actualment aquest mètode està impugnat i pendent de sentència definitiva. No té sentit doncs, tornar-lo a emprar.

Només les urnes, situades a la seu central del nostre Col·legi, en diferents punts de l’ àrea metropolitana, i a cadascuna de les delegacions territorials, asseguraran la participació i garantiran la transparència del procés electoral.

 A LES PROPERES ELECCIONS DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA

NOMÉS VOLEM URNES, NO VOLEM MÉS SOBRES !

Més informació a l'article de Diari de la Sanitat clicant aqui

Esta petición será entregada a:
  • Junta COMB

    Joan Gené Badia ha iniciado esta petición con solamente una firma y ahora la petición ha conseguido 396 personas que la apoyan. Inicia una petición tu mismo para crear los cambios que quieres ver.
    Hoy: Joan cuenta con tu ayuda

    Joan Gené Badia necesita tu ayuda con esta petición «Junta COMB: Volem URNES i no SOBRES a les properes eleccions del Col·legi de Metges de Barcelona, COMB». Únete a Joan y 395 personas que ya han firmado.