Victory

Kick Brendan Rodgers out of Liverpool FC NOW (Keluarkan Brendan Rodgers dari Liverpool FC) #RodgersOut

This petition made change with 270 supporters!

It’s been 3 seasons since Liverpool Football Club #LFC last won our trophy.Every time LFC goes into a match, we, millions of LFC supporters all over the world, are gripped with apprehension, anxiety that The Reds will, again, play badly and lose. Without any real achievement by The Reds, we face a losing battle in convincing our children, family, colleagues and friends that LFC is the best team in England, let alone in the world.

(Sudah 3 musim sejak Liverpool Football Club #LFC terakhir memenangkan Piala. Setiap LFC akan bertanding, kami - jutaan Suporter LFC diseluruh dunia, dikecam ketakutan, kecemasan bahwa The Reds akan bermain buruk dan mengalami kekalahan. Tanpa prestasi yang nyata, kami sulit meyakinkan anak-anak kami, keluarga, dan teman bahwa LFC adalah klub yang hebat di Inggris dan dan juga di dunia).

When Fenway Sports (FSG) Group acquired LFC in 2010, we were 5th in the UEFA ranking. Today, we languish 50 places below. LFC is now 55th in the same UEFA ranking.Over the last 3 seasons LFC’s performance have been poor, humiliating, and still deteriorating.

(Ketika Fenway Sport Group mengambil alih LFC pada tahun 2010, LFC berada di peringkat 5 UEFA. Hari ini (2015) LFC berada di peringkat 55  UEFA. Lebih dari 3 musim penampilan LFC begitu memalukan dan memburuk)

The rot MUST STOP !!!!! Who should be taken to task for this collapse? Who else but Brendan Rodgers, the Manager of The Reds.

(Kondisi buruk ini HARUS DIHENTIKAN!!! Siapa yang harus bertanggungjawab atas kekacauan ini? Siapa lagi jika bukan Brendan Rodgers, Manajer dari The Reds)

Under Brendan Rodgers The Red’s seldom produce the quality play that had been LFC’s trade mark for decades. In fact, LFC’s records under Brendan Rodgers is embarrassing. In 2014, The Reds suffered 3 consecutive losses in the BPL The first time in our recent history. In the last match of our legend, Steven Gerrard, we were crushed 1-6 by Stoke City. The biggest margin suffered by LFC in the English league since 1963.

(The Reds selama dibawah Brendan Rodgers jarang menghasilkan pertandingan berkualitas seperti yang menjadi ciri khas LFC dalam beberapa dekade lalu. Faktanya, rekor LFC dibawah Rodgers sangat memalukan. Pada tahun 2014, pertama kali dalam sejarah The Reds pernah mengalami 3 kali kekalahan beruntun di Premier League. Pada tahun 2015, dalam pertandingan terakhir sang legenda Stevan Gerrard, LFC dikalahkan 1-6 oleh Stoke City. Ini merupakan selisih kekalahan terbesar LFC pada Liga Inggris  sejak tahun 1963.

Brendan Rodgers’ poor strategy & mismanagement eliminated LFC from the Champions League and became a mediocre mid-table team in the Premier League. Brendan Rodgers’ inability to bring out the best of our players, inability to produce a solid team, a winning team, brought despair to millions of us, LFC supporters all over the world. We are frustrated, humiliated, disappointed, heart broken, angry, so very angry that we cried until we have no more tears. We are sick and tired of being ridiculed and bullied by other clubs’ supporters every time LFC fails to secure a point, never mind a victory.

(Brendan Rodger miskin strategi dan salah manajemen sehingga LFC tersingkir dari Liga Champion dan menjadi klub biasa saja - berada dipapan tengah klasmen di Premier League. Brendan Rodger tidak mampu menampilkan permainan terbaik, tidak mampu menghasilkan sebuah tim yang solid, sebuah tim pemenang, membawa keputusasaan bagi kita-suporter LFC di seluruh dunia. Kami frustasi, kecewa, patah hati, marah dan sangat marah dan bahwa kami menangis. Kami sakit dan lelah karena dihina dan diganggu oleh suporter klub lain, setiap LFC gagal meraih angka dan mengalami kekalahan).

Give us back the glorious days.Give us back the Trophy Winning Team that we can be proud of.

Brendan Rodgers had proven that it is beyond his ability to do that. Roy Hodgson had less than a season to prove himself before he was sacked. Our King Kenny achieved 1 League Cup in 1 season and he was sacked.Brendan Rodgers had 3 seasons, spent hundreds of millions Pounds, achieved not a single trophy and still happily secure his job as The Reds’ Manager.

(Beri kami kembali kejayaan LFC. Beri kami kembali Piala Pemenang agar kami bangga. Brendan Rodgers telah membuktikan bahwa itu diluar kemampuannya untuk melakukan itu. Roy Hodgson telah kehilangan satu musim sebelum dia diberhentikan. Kenny mendapatkan 1 Piala Liga dan dia dipecat. Brendan Rodgers telah 3 musim, mengeluarkan ratusan juta Poundsterling, namun tidak menghasilkan 1 piala pun dan masih aman menyadang pekerjaannya sebagai Manajer The Reds)

This petition is addressed to John Henry,  Tom Werner dan FSG, the owners. We, the supporters of LFC, supporters of The Reds, demand that you listen to us. As a business, you own the shares of LFC but as a club LFC belongs to us, the millions of supporters all over the world.We see no reason for keeping Brendan Rodgers as LFC Manager any longer.

(Petisi ini ditujukan kepada John Henru, Tom Werner dan FSG, selalu pemilik. Kami suporter LFC, suporter The Reds meminta anda mendengarkan kami. Secara bisnis, kalian adalah pemilik saham LFC tetapi sebagai klub, LFC adalah milik kami jutaan suporter di seluruh dunia.  Tidak ada alasan mempertahankan Brendan Rodgers sebagai Manajer LFC lebih lama lagi)

SACK BRENDAN RODGERS NOW !!!!!  #RodgersOut

(PECAT BRENDAN RODGERS SEKARANG !!!!! #RodgersOut)

Engage a top class manager with proven track records to take charge of The Reds. To lift the Reds back to the highest football platform we used to occupy. We want to be able to enjoy The Reds’ games again, Return us the joy and pride of being Liverpool FC’s supporters witnessing our glorious team winning competitions, becoming champions.

(Ganti dengan manajer berkelas dan rekam jejak yang terbukti untuk memimpin The Reds. Untuk mengangkat The Reds kembali menempati puncak tertinggi. Kami ingin menikmati kembali permainan The Reds,  kembali sukacita dan bangga menjadi pendukung Liverpool FC menyaksikan kejayaan sebagai tim pemenang, menjadi juara).

This petition is initiated and sponsored by concerned Liverpool FC supporters in Indonesia, including, but not limited to: Emerson Yuntho; Alvin Lie; Teuku Kemal Pasya; Yeni Fatmawati; Heru Susanto; Thatit Ragil; Jojo Raharjo; Imron Rosyid; Ambrosius Harto; Agus Hidayat; Herlan Primasto; Imung; Arry Anggada; Avandi Wiradinata; Yophiandi; Ervan Nurachman; Lukman Hakim; Syaiful Akbar; Idham Saputra; Helmi Firdaus; Firmanzah; Hendri Satrio; Beted; Mahesa Jenar; Riza Hufaida; Junaidi Masjud; Eddi Kurniawan; Billy Khaeruddin; Yudie Thirzano; Muhammad Ghufron.

(Petisi ini diinisiasi dan didukung oleh Suporter Liverpool FC di Indonesia, termasuk, tidak terbatas yang terdiri dari:  Emerson Yuntho; Alvin Lie; Teuku Kemal Pasya; Yeni Fatmawati; Heru Susanto; Thatit Ragil; Jojo Raharjo; Imron Rosyid; Ambrosius Harto; Agus Hidayat; Herlan Primasto; Imung; Arry Anggada; Avandi Wiradinata; Yophiandi; Ervan Nurachman; Lukman Hakim; Syaiful Akbar; Idham Saputra; Helmi Firdaus; Firmanzah; Hendri Satrio; Beted; Mahesa Jenar; Riza Hufaida; Junaidi Masjud; Eddi Kurniawan; Billy Khaeruddin; Yudie Thirzano; Muhammad Ghufron)

We hope and request Liverpool FC’s supporters from other countries to endorse and strengthen this petition.

(Kami berharap dan meminta Suporter Liverpool FC dari semua negara untuk mendukung dan memperkuat petisi ini)

Today: Emerson is counting on you

Emerson Yuntho needs your help with “John Henry, Tom Werner, Liverpool FC: Kick Brendan Rodgers out of Liverpool FC NOW #RodgersOut”. Join Emerson and 269 supporters today.