Petition update

Czech Republic, Czechia

Sep 3, 2019 —

Zdravím všechny,

prázdniny nám definitivně skončily a pomalu ale jistě se nám blíží podzim a s ním i Blizzcon, na kterém se snad dočkáme dalších informací ohledně Reforged.

Pokud jste nečetli minulé posty, tak zbystřete, protože v tomto se budu snažit shrnout všechny hlavní události této petice.

Než se ale rozepíšu do detailů, tohle bude pravděpodobně můj předposlední post před tím, než se uvidí, jestli dabing nakonec bude nebo nebude. Ač se to nezdá, je to necelý rok, co tato petice sbírá podpisy ze všech koutů ČR a SR a k dnešnímu dni jsme přes číslo 20500, což je opravdu slušné číslo.

Za ten uplynulý rok se mnohé událo, navázal jsem kontakt s některými lidmi a připravil některé projekty, které se k Warcraftu 3 a této petici vážou:

• Listopad 2018 - vznik petice za český dabing (prakticky hned po Blizzconu)
  • Listopad-prosinec 2018 - české a slovenské média píší o petici
  • Prosinec 2018 - překonána hranice 10 tisíc podpisů
  • Prosinec 2018 - vznik Facebookové skupiny zabývající se Warcraftem 3
  • Leden-únor 2019 - překonána hranice 15 tisíc podpisů
  • Červen 2019 - překonána hranice 20 tisíc podpisů
  • Červenec-srpen 2019 - dobrovolná sbírka na odeslání petice na HQ Blizzardu v EU a USA

-----------------------------------------

Výhled do budoucna:

• Říjen 2019 - odeslání petice na HQ Blizzardu v EU a USA
  • Listopad 2019 - Blizzcon 2019 a více info
  • Prosinec 2019 - vydání Reforged

Nebudu se tady rozepisovat o věcech co byli, budu raději mluvit o věcech, které jsou a budou.

V prvé řadě mě oslovil zakladatel projektu Pro Play, jestli bych si nechtěl vzít v jeho začínajícím projektu na starost Warcraft 3 sekci. Ti z vás, kteří jsou součástí naší bližší komunity na Facebooku si už určitě všimli, pro ty z vás, které by zajímalo něco víc, tak vám můžu snad jen doporučit, ať se mrknete sami. Pořádáme hry, časem budou i turnaje, setkání a další věci, které k e-sportu neodmyslitelně patří!

V průběhu prázdnin jsem taky požádal komunitu na Facebooku o finanční příspěvek na odeslání petice do Blizzardu, a tímto bych jim chtěl před vámi všemi tady poděkovat, že tu jste s námi a že jste toto snažení podpořili! Klikněte sem pro Honorable Mentions!

Co nám tedy ještě zbývá? V průběhu října budu odesílat petici a pak se děj vůle boží, jestli mě bude někdo kontaktovat či ne. Na nějaké pořádné informace ohledně Reforged si asi budeme muset počkat na Blizzcon, který by měl být na začátku listopadu.

Pokud byste se k naší komunitě chtěli přidat, zde je několik odkazů, určitě se na vás budeme těšit!

Facebook Warcraft 3 Reforged CZ/SK skupina - tipy, triky, hry, lfg

Pro Play Discord server - tipy, triky, hry, lfg

web proplay.sk - příspěvky ze světa Blizzardu

Díky a držte pěsti, ať nám to vyjde!

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.