Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Balçova belediyesi ve 5 diğer muhatap daha

Balçova ilçe sınırları içerisinde çoğu canımız, küpesiz olarak gezıyor,Çogu kısırlastırılmamış, keneli , aşısız ve saglıksızdır.Sürekli bir üreme söz konusudur. Beslenme ve Su Odakları yok, besleme yaparken çevreden tepkıler alıyoruz, bu tepkıler bazen hakaret ve darp şeklinde de oluyor.
Belediye Izmir'in en fazla geliri olan belediyelerden biridir.En fakir belediyeler bile populasyonu onlemek ve halk sagligini korumak icin bu gorevi yerine getirmektedir.

Inciralti,Olimpiyat Koyu ve Balcova'nin bir cok yerinde kisir olmayan,asisiz,hamile,uyuz kopekler gezmekte ve ureme devam etmektedir.Daha onceleri de oldugu gibi
populasyon nedeniyle itlaflar olma olasılıgı cok fazladir.

BALCOVA BELEDIYESININ 8 SENEDIR YAPMADIGI REHABILITASYON MERKEZI VE KISIRLASTIRMA MERKEZINI YAPMASI VE BESLENME ODAKLARININ ARTTIRILMASI TALEBIMIZDIR..

Balçova beledıyesının , 5199 sayılı hayvanları koruma kanunda yapılması zorunlu olan, bir Rehabilitasyon Merkezi kurulmasını (5199 sayili kanun geregince her ilce Belediyesi kendi kisirlastirma ve rehabilitasyon merkezini kurmak zorundadir.(madde 7 a)), ilçe sınırları içine Beslenme ve Su Odakları kurulmasını ve Mama destegı saglamasını, Balçova sakinlerini, bilinçlendirici , tesvık edici afişler asılmasını ve Gorevini yapmayan veterinerligin uyarilmasini veya gorev degisikligi yapilmasini talep ediyoruz.

Halk ve hayvanlarimizin sagligini dusunmeyen.baska belediyelere kotu ornek olan Balcova Belediye veterineri hakkinda sorumluluklarini yerine getirmemesi ve gorev ihmali nedeniyle hakkinda, 4483 sayili memurlar ve diger kamu gorevlilerinin yargilanmasi hakkinda islem yapilmasi ve sorusturma acilmasini talep ediyoruz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Balçova belediyesi
  • Balçova kaymakamlığı
  • İzmir orman ve su işleri müdürlüğü
  • Balçova belediye başkanı
  • izmir buyuk sehır beledıyesi
  • izmir valiliği

Pınar Konur bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.056 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Pınar imzanı bekliyor!

Pınar Konur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Balçova Belediyesi: 5199 SAYILI KANUNU UYGULAMIYOR, Rehabilitasyon Merkezi ve Beslenme Odakları Kurulmasını İstiyoruz...». Pınar ve imza atan diğer 1.055 kişiye katıl.