Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 953 destekçi ile değişim yarattı!

Bisiklet için her şeyin yapıldığının söylendiği bir şehirde, bisiklet şehri olmak istiyoruz diyen bir belediyenin söyledikleriyle yaptıklarının zıt olmamasını istiyoruz. Katlandığında çocuk arabasından yada bir bavuldan daha küçük olan bir nesne ile ( katlanır bisiklet) neden her saat ulaşım araçlarını kullanamıyoruz? Neden bisikletlerimiz ile belirlediğiniz o saatlerle ek ücret ödeyerek Metro'ya İzban'a biniyoruz? Bavul ile büyük büyük poşetlerle en sık saatler de metro, İzban yada otobüslere binilmesi güvenlik tehlikesi yaratmıyor mu? İstanbul Türkiye'nin en fazla nüfus yoğunluğu olan kenti ve orada bisikletle ulaşım İzmir'dekinden daha kolay. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yola çıkıp bunun tam zıttını yapan belediyemizin sesimizi duymasını istiyoruz. Bu kampanyaya bisikleti olan, olmayan herkesin destek vermesini rica ederiz. Bu kampanya ile belki yarınlarımız daha mutlu olacak. Bu kampanyanın sonucu olarak: Normal bisikletlerden alınan ek ücretin kaldırılmasını, katlanır bisikletlerle zaman kısıtlaması olmadan ulaşım araçlarını ek ücret alınmadan kullanılmasına izin verilmesidir. TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI TOPLUM, DİNÇ BİREYLER İÇİN BİSİKLETİNE KENTİNE SAHİP ÇIKMAYA SİZİ DAVET EDİYORUZ.

Bugün Evren imzanı bekliyor!

Evren Ünver bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, izban, izmir metro: KATLANIR BİSİKLET İLE ZAMAN KISITLAMASI OLMADAN ULAŞIM ARAÇLARINI KULLANMAK İSTİYORUZ. VE HER TÜRLÜ BİSİKLET İÇİN ÖDENEN EK ÜCRET KALDIRILSIN». Evren ve imza atan diğer 952 kişiye katıl.