Petition geschlossen.

Pirincci köyü Ormandaki kulübelerin yıkılmasına engel olunuz.

Diese Petition hat 3.195 Unterschriften erreicht

çalışmalarını sahsen takip ve takdir ettigim hayvan gönüllülerinin Pirincci civarindaki ormanda terkedilen hayvanlar için yaptıklari kulübeler yikilmak isteniyor. Istanbul Kaymakamligindan gelen görevliler ellerindeki belgelerle bu kararin değiştirilemez oldugunu ve ormandaki canlarin bakimi kendilerini ilgilendirmediklerini, bu kulübelerin en kisa zamanda kepcelerle yikilacaklarini söylüyorlar. Bu masum hayvanlar da en az biz insanlar kadar bu dünyada yasama hakkina sahipler. Kisacik yasam sürelerinde, onlari hastaliktan, acliktan, susuzluktan ve yazin yakan sicagindan, kisin donduran sogugundan korunmalari icin, gece, gündüz demeden calisarak bu hayvanlara elllerini uzatan koca yürekli Tugay Abukan ve gönüllü arkadaslarina destek olmak icin imzaniza ihtiyacim var.

Bu acimasiz kararin iptali icin kampanyaya imzanizla katilin.

Heute: Nuran verlässt sich auf Sie

Nuran Uludag benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Istanbul Valisi Vasip Sahin: Pirincci köyü Ormandaki kulübelerin yıkılmasına engel olunuz.”. Jetzt machen Sie Nuran und 3.194 Unterstützer*innen mit.