Kampanya Kapatıldı

Görgüsüzlerin havai fişek attırmasına son ver!

Bu kampanya 4.372 destekçiye ulaştı

Boğaz sahillerinde her gece olur olmaz saatlerde, gösteriş için, parasını bastırıp, korsan teknelere  havai fişek attırılmasına son verilmelidir. O saatlerde bütün kuş sürüleri geceleyecekleri tüneklerde yerleşmiş ve uykuya çekilmişken, korkunç patlamalarla yerlerinden olup , uzun bir süre travma yaşamaktadır.  Çevre, tam yeniden sessizliğe bürünürken aynı saldırılar devam etmekte ve zavallı kuşlara ve beraberinde bu gürültüden aşırı derecede korkan kedi, köpek ve diğer canlılara açıkça eziyet edilmektedir.

Tabii ki, bizlerin de  etkilenmesi söz konusudur.  Acaba o saatlerde hasta mı var?, korkudan yerinden fırlayan çocuk veya yaşlı mı var? bu görgüsüzlerin umurunda olmamaktadır.

Sayın İstanbul Valisi,

Zaten yasalarla sınırlandırılmış olan, havai fişek gösterilerinin çok daha sıkı denetlenmesini ve bu gibi izinsiz ve rahatsız edici uygulamalara son verilmesini, aykırı davrananların da caydırıcı bir şekilde cezalandırılmalarını talep etmekteyim.

Bugün Recep imzanı bekliyor!

Recep Göknil bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Valiliği: Görgüsüzlerin havai fişek attırmasına son ver!». Recep ve imza atan diğer 4.371 kişiye katıl.