Petition Closed

Стоп за измена на законот за пушењето

This petition had 14,755 supporters


Да не дозволиме да се упропасти еден од ретките закони кој е во одбрана на човековото здравје. 

Дали профитот на мал број луѓе вреди колку здравјето и животот на само еден човек?Today: Dimitar is counting on you

Dimitar Marinovski needs your help with “Info@vlada.gov.mk: Стоп за измена на законот за пушењето”. Join Dimitar and 14,754 supporters today.