NOT TESTED ON ANIMALS

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sevgili hayvansever dostlarıma sesleniyorum. Bu kampanyayı başlatma amacım deli gibi sevdiğimiz kozmetik ürünlerinin arkasında yatan o karanlık taraftır. Şampuandan tutun, herşeyde bu masum hayvanlar denek olarak kullanılıyor. O sevdiğimiz tavşanlar dünyanın öbür ucunda biz sırf daha güzel görünelim diye gözlerine çeşitli zararlar veriliyor. Maymunların derileri yüzülüyor. Sizden ricam bir farkındalık başlatıp gratis, watsons, rossmann gibi en kapsamlı makyaj ürünleri satan yerlerin "Hayvanlar üzerinde deney yapan ve yapmayan" makyaj ürünlerini mağazalarında en azından standın önüne yazarak belirtmesini ve deneylerin verdiği tahripleri yazmalarını rica ediyorum. İnsanları bilinçlendirmek için ancak böyle bir adım atılabilir. Gönül ister ki hiçbir marka yapmasın ve bıraksın. Fakat küçük adımlarla başlayıp bu işi büyütebiliriz! Haydi hayvansever ve güzel yürekli insanlar ses çıkarmanın vakti gelmedi mi!

Bugün Simge imzanı bekliyor!

Simge Erol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İnfo@gratis.com: NOT TESTED ON ANIMALS». Simge ve imza atan diğer 199 kişiye katıl.