Call of Duty: Modern Warfare'dan YPG çıkartılsın !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Call of Duty bu ismi duymayan yoktur dünyada en çok oynanan FPS (First Person Shooter) türündeki savaş oyunu. 25 Ekim 2019 tarihinde serinin son oyunu Call of Duty: Modern Warfare yayımlanacak biz oyuncular için her ne kadar sevindirici bir haber olsa da oyunun yapımcısı Taylor Kurosaki'nin Los Angeles Times'a verdiği röportajda oyun hikayesinin Suriye iç savaşında geçeceği ve Türkiye'de terör örgütü listesinin en başında yer alan YPG'yi konu alacağını açıkladı. PKK'nın farklı bir uzantısı olan YPG'nin kadınlardan oluşan taburu YPJ'de ki kadınlardan ilham alınarak hazırlanan oyunda YPG'nin kahraman gibi gösterilmesi bizleri çok üzdü. Bu hikayenin oyundan kaldırılması için imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Ülkemizde yüzbinlerce masum insanın katili PKK/YPG terör örgütünü (PKK tüm dünyada terör örgütü listesinde ama maalesef ki YPG değil) dünyada en çok satan oyunlarından biri olan Call of Duty'de kahraman gibi gösterilmemesi için her Türk vatandaşını imza kampanyasına davet ediyoruz.

------------------------------------------------------------------------

Call of Duty is the most played FPS (First Person Shooter) Battle game in the World that most of you know well. On October 25 ,2019 the latest game of the series, Call of Duty: Modern Warfare will be released. Altough ıt is very happy news for the gamers ,but in an interview with the games producer, Taylor Kurosaki, in the Los Angeles Times, he said the game will be based on the Syrian civil war and YPG. YPG is one of the terrorist organisations in Turkey. YPJ is a women based battalian. The game is will Show YPG-YPJ as heros.This is very sad for Turkish gamers. We’ve launched a petition to remove this story. We invite every Turkish citizen to sign campaign so that the killers of hundreds will not be shown as heros in Call of Duty, one of the best selling game in the World.