HONDA CİVİC FC5 KASA GÖÇÜK VE DALGALANMA SORUNU

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

2016 ve 2017 model Honda Civic Fc5 kasa sıfır araçlarda alındıktan sonra C sütunu (Kelebek camı üzeri) göçük ve dalgalanma gibi kronik hata oluşmaktadır. Kullanıcılar yetkili servislere gittiklerinde bu problemin kullanıcı hatasından kaynaklandığı söylenmektedir. Honda Japonya ile yapılan yazışmalarda sorunun Honda Türkiye ile çözümlenmesi söylenmiş ve buna karşılık Honda Türkiye bunca zamandır şikayette bulunan tüketicilere dönüş yapmamıştır. Bir çok  mağdurun aracında aynı noktada aynı sorunların yaşanması tesadüf olamaz. Amacımız Honda markasına zarar vermek değildir. Bu sorunu yaşayan Honda Civic fc5 kasa araç kullanıcıları olarak HONDA TÜRKİYE nin hatasını kabul etmesini , en kısa zamanda çözüm üretmesini ve araçlarına gönül vermiş tüketicisine sahip çıkmasıdır.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Dinç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HONDA TÜRKİYE : HONDA CİVİC FC5 KASA GÖÇÜK VE DALGALANMA SORUNU». Emre ve imza atan diğer 2.390 kişiye katıl.