Hilton: Ukončite krutosť voči zvieratám

Victory

Hilton: Ukončite krutosť voči zvieratám

This petition made change with 6,506 supporters!
Martin Smrek started this petition to President & CEO, Hilton Christopher Nassett and

Ak by Hilton viedol svoje hotely spôsobom ako jeho dodávatelia vajec vedú svoje farmy, boli by špinavé, malé, prepchaté a nebezpečné. Hilton sa sám označuje za kvalitnú a luxusnú hotelovú spoločnosť, ale má svoje temné tajomstvo. Milióny sliepok v globálnej dodávateľskej sieti hotelov Hilton trpia v malých stiesnených klietkach.

Tieto klietky sú tak malé a napchané takým množstvom vtákov že sliepky nemôžu robiť nič čo je pre ne prirodzené alebo dôležité. Ich časti tela sa často zachytia do pletiva, čo skončí zlomeninami, deformáciami a vážnou stratou peria. Niektoré sliepky, vyčerpané a bez možnosti sa pohnúť, sú nakoniec ušliapané ďalšími sliepkami v klietke.

Stovky spoločností po svete sa vzdávajú klietok. Globálne záväzky prestať používať vajcia z klietkových chovov prišli už od najväčších spoločností na svete, vrátane Marriott International, Accor Hotels, InterContinental Hotels, Unilever, Nestle, Lidl, Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez a Compass Group. Dokonca už aj najlacnejšie fast-foodové spoločnosti a americké väznice upúšťajú od týchto strašných praktík.

Hilton už zistil, že klietky sú nehumánne a zastaralé a preto v minulosti urobil záväzky nepoužívať klietkové chovy v 19 zo 106 krajín v ktorých podniká. Hilton prisľúbil zákazníkom a zákazníčkam, že od roku 2017 bude používať len bezklietkové vajíčka, a za svoj prísľub priblížiť sa k vyšším štandardom ochrany zvierat zožal verejnú podporu. Nanešťastie, Hilton v niektorých z týchto krajín neprestal používať vajcia z klietkového chovu a milióny sliepok naďalej trpia pre Hilton po celom svete. Zákazíci a zákazníčky sú unavení z falošných záväzkov a prázdnych sľubov.

Hilton tvrdí, že: “jedna vec stále ostala pravdou – sme skupinou ľudí ktorí sú hlboko odhodlaní urobiť svet lepším našou pohostinnosťou.” Hilton môže urobiť náš svet lepším a humánnejším miestom pre zvieratá. Je čas, aby Hilton konečne prešiel na 100% bezklietkové vajcia.

Prosím podpíšte túto petíciu, aby ste Hiltonu povedali, že neostanete v žiadnom z ich hotelov kým neprestanú podporovať toto ohavné zneužívanie zvierat.

Victory

This petition made change with 6,506 supporters!