このキャンペーンは終了しました

157人の賛同者が集まりました

Heroku

Heroku helps us to reduce many complicated tasks to deploy web applications, such as:

* signing in the rental servers
* launching the AWS instances
* building the load balancers
* etc...

Using Heroku, we can focus on the more essential part of building web applications.

That is beneficial not only for engineers, but for the whole team, who hopes to accelerate the working process. This platform's advantages are especially favorable for a small team like a start-up company, which has no enough human resources.

But in Japan, not so many teams are using Heroku as production server, and the reason is clear: Latency.

Due to the lack of Tokyo region of Heroku servers, it takes 200ms or more response time for every access to Heroku-apps from Japan.

This is the biggest obstacle to achieving wider use of heroku in our country.

If the Heroku team supports the Tokyo region, more start-up companies or developers will use this wonderful platform to achieve speedy improvement, lower maintenance cost, concentration of resources on their product and greater development environment.

Please help us to ask Heroku to make it easy to build great apps in Japan.

Thank you.

Other benefits of Heroku are listed below:
[Heroku benefits, disadvantages - Qiita] (http://qiita.com/shu_0115/items/0106198f7a0be2f2a509)

----------

HerokuはWebアプリケーションをホスティングするとても便利なプラットフォームです。

従来、Webアプリケーションを公開する為には、レンタルサーバを借りてWebアプリケーションが動作する環境を構築したり、AWSのEC2でインスタンスを立ち上げて、ロードバランサーから複数のインスタンスにアクセスを振り分けたりというインフラ構築をデベロッパー自身が行わなければなりませんでした。

Herokuを使えば、Webアプリケーションを公開する為のそれらの煩雑な作業をHerokuが代替してくれ、デベロッパーはWebアプリケーションの開発や改善に専念する事が出来ます。

これは開発を行うエンジニアだけではなく、エンジニアのリソースをWebアプリケーションそのものの開発や改善に集中する事が出来るため、リソースの少ないスタートアップやスピード感を持って開発を行いたいチームにとっても大きなメリットをもたらしてくれます。

ですが、Herokuは現状USリージョンとEUリージョンにしか対応していないため、Herokuに配置したWebアプリケーションに日本からアクセスすると数百msのレイテンシが発生してしまいます。

これが日本でHerokuの本番環境での導入が進まない最大の要因になっています。

Herokuが東京リージョンに対応されれば、より多くのスタートアップや開発チームがHerokuを導入し、Webアプリケーションの改善スピードの向上、メンテナンスコストの低下、開発や改善に対するリソースの集中などが生まれ、より良い開発環境が実現すると思います。

よろしくお願いします。

その他のメリット等は↓こちらにまとめているのでご参照ください。

[Herokuのメリット、デメリット - Qiita](http://qiita.com/shu_0115/items/0106198f7a0be2f2a509)

今日:Shunさんがあなたを必要としています

Matsumoto Shunさんは「Heroku, Inc.: We ask for the Tokyo region of Heroku/東京リージョンに対応してください #heroku」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!Shunさんと156人の賛同者と一緒に賛同しましょう。