Evcil hayvanların gemilerde seyahat özgürlüğü

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bugün 20.06.2017 Salı günü kendi köpeğimizle yaşanmış olan rezil bir durumdan size bahsedeceğim, lütfen dikkatli bir şekilde okuyup bolca paylaşım yapalım.gerekli yerlere ulaştıralım.herhangi bir paylaşım rekoru kırma amaçlı değildir, bildirmek isterim. Sabah 6.20 seferiyle Burgazadasından Eminönü yönüne giden gemiye binmek isterken görevliler tarafından yeni bir yasanın yürürlüğe girdiği ve kesinlikle (köpeğimizin ağızlığı , tasması VE pet pasaportumuz olmasına rağmen )gemiye alınmasının yasak olduğu belirtilmiştir. Buna karşılık adalarda aşılarını yapabilecek veteriner olmadığından İstanbul'da bir doktora götüreceğimizi söyleyip , zorla gizli saklı gemiye bindik, fakat dönüşte 21.00 seferiyle geri dönmek isterken de aynı durum yaşanmıştır. Bu bir rezalettir , her canlı gibi köpeklerinde, tüm evcil hayvanların çevrenin güvenliği sağlanıldıktan sonra seyahat etme özgürlüğü mevcuttur!!!!!! Bu büyük bir ayıptır... Gerekli imza kampanyasının başlatıldığını VE bu kampanyayı desteklenmesi ricasında bulunuyorum sizden , ve bunu sizden insanlık namına istiyorum.... O Can'lar bizimdir ! Sahip çıkalım. Özgürlüklerini ellerinden almayalım !!!!!! Bir sonraki gönderimde gerekli kampanyayı sizlerle paylaşacağım... İlginize Teşekkür ederim.

Bugün Öykü imzanı bekliyor!

Öykü Öztortop bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan koruma hakları : Evcil hayvanların gemilerde seyahat özgürlüğü». Öykü ve imza atan diğer 235 kişiye katıl.