HAYVAN KATLİAMLARINI DURDURUN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Sn.Cumhurbaşkanım,

Hayvanlara özellikle de sokak hayvanlarına yönelik duyarlılığınızı basından takip ediyoruz. "Yasa hâlâ neyi bekliyor? Bir an önce çıkartın. Hayvanlara işkence eden ve öldürenlere verilen cezaları da artırın." Hayvanlara işkence edenler insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar!" diyorsunuz.

Ülkemizde hayvanlara yönelik vicdansızca öldürme ve en büyük katliamları yapanlar belediyelerdir. Elimizde binlerce kanıt ve ispat var. Belediyeler mevcut 5199 sayılı yasayı gereğince uygulamıyor. Özellikle sokak hayvanlarını toplayıp dağlara, ormanlara, ıssızlara ölüme terk ediyorlar. Barınaklara alınanların bir çoğu öldürülüyor ya da bakımsızlıktan ölüyorlar. Bir çoğunu toplamalar esnasında öldürüyorlar.

Yeni yasa çıkarılsa bile yeterince uygulanmadığı sürece hayvanlara yönelik özellikle belediyeler tarafından zulümler ve katliamlar devam edecek.

Seçim öncesi toplamalar ve katliamlar artmaya başladı. Bir çok ilde sokaklardan toplamaların artacağı yetkililerce bildiriliyor. Bu katliamları da beraberinde getirecektir.

Biz vicdan ve merhamet sahibi insanlar, biz hayvanseverlerin artık üzüntüden nefes alacak hali kalmadı. Her gün onlarla birlikte bizlerde öldürülüyoruz!!!

LÜTFEN SOKAK HAYVANLARININ TOPLANMASINI  VE  ARKASINDAN GELECEK KATLİAMLARI DURDURUN!!!
#hayvankatliamlarınıdurdurun