Hayvan hakları genişletilsin, hayvanlara zulümün ağır cezası olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ülkemizde bu konuda çoğunlukla bir sebebi olmayarak hayvanlar çeşitli işkenceler görüyor hatta tecavüz ediliyor. Gerek belediyeler olsun gerek komşular, gerekse mahalle sakinleri hayvanları zehirleyerek öldürüyorlar. Peki o can evet senden benden bizlerden hiç bir farkı olmayan o canın ne gibi bir zararı olabilirdi, sokakta yemek arayıp karnını doyurmak istemesinden başka? Bizler ailelerimizin yaptığı yemeklere burun kıvırırken onlar çöp kenarlarından bizim çöplerimizden besleniyorlar. Neden? çünkü o beğenmediğimiz yemekten bir kap koymaya üşendiğimiz için belkide bencilliğimizden. Peki ya asarak, keserek, arabanın, motorun arkasına bağlayıp sürükleyerek eziyet edip öldürenlere ne demeli benim bazılarımızın görünce dayanamadığı o caniliği nasıl yapıyorlar diye her gün sorguluyorum. En kötüsü de insanların o durduramadıkları azgınlıklarını hayvanlara kadar yapması. Nerden geliyor peki bunları yapabilme, bir cana kast edebilme cesareti ? Olmayan Türk adaletinden, olmayan hayvan haklarından, eşitsizlikten, o canların yok görülmesinden. Diyeceğim o’dur ki sözde olan hayvan haklarının genişletilmesi için sizinde desteğinizle bir kampanya başlatacağım, eğer ümidiniz varsa imzalayın, bir imza bir imzadır. Su damlar göl olur neticesinde.