Sarı nokta hastası minik bir kız için yardım. Teleskobik gözlük ihtiyacı var.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merbaba, doğuştan sarı nokta hastası olan daha 5 yaşında minik bir kız çocuğu tanıyorum. Görme kaybı şu anda %50 ve daha da ilerleme olabilir malesef. Sarı nokta, tedavisi olmayan bir hastalık ve birçok insanda vücudun doğal yaşlanma sürecinin bir parçası olarak gelişebiliyor ancak bazen de böyle doğuştan oluyor. Sonu körlüğe kadar gidebiliyor ne yazık ki. Bu çocuğu bu konuda uzman bir doktor takip ediyor ve teleskobik gözlüğün işe yarayacağını söylemiş. Ailenin maddi desteğe gerçekten çok ihtiyacı var. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ancak bir yere kadar. Eğer bu gözlüğü almalarına yardım edebilirsek  bu minik kız nesnelere, harflere ve doğduğu günden beri doğru dürüst göremediği anne babasının yüzüne odaklanabilir. Eğer aklınızda yardım planları var ise doğru zaman diyorum. Bu konuda yardım etmek isterseniz bana özelden yazabilirsiniz.

Bugün Zelal imzanı bekliyor!

Zelal Adıgüzel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayirseverler: Sarı nokta hastası minik bir kız için yardım. Teleskobik gözlük ihtiyacı var.». Zelal ve imza atan diğer 192 kişiye katıl.