Kampanya Kapatıldı

Evcil hayvanlar için park

Bu kampanya 617 destekçiye ulaştı

Dostlarımız için park yapalım mı?

Çevremizde az çok park var. Bunlar genellikle çocuk parkları olarak nitelendiriliyor. Ne yazık ki evcil hayvanlarımız, dostlarımız için yasaklar konuluyor.

Çocuk parklarında köpek istemeyenler, onları "kötü" "ısırır" "sevilmez" olarak nitelendirenler ve bu nedenle kötü davrananlar gibi sorunlarla karşılaşabiliyoruz fakat evcil hayvan sahiplerinin de çok iyi bildiği gibi biz onları "hayvan" olarak değil de "çocuğumuz" olarak nitelendiriyoruz. Onların da özgürce oyun oynamaya, kovulmamaya, eğlenmeye ve işe giden bir çok insan için de gönül rahatlığıyla çıkarabileceği güvenli parklara ihtiyacı var.

Bir çok bölgede evcil hayvanlar için park imkanı da kısıtlı. Yapılan parklar alan olarak yetersiz ya da bakımsız durumda. Kısacası tam olarak lokasyon belirtmek gerekirse Çankaya/Ankara bölgesinde sadece evcil hayvanlara özel parklara ihtiyaç var.

Bu nedenle çocuk parklarına verilen önem kadar dostlarımız için de park yapılmasını talep ediyorsanız bu kampanyada desteğinizi bekliyorum! Şimdiden herkese teşekkürler!

Bugün Zümrüt Beril imzanı bekliyor!

Zümrüt Beril Eti bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «halkils@cankaya.bel.tr : Evcil hayvanlar için park». Zümrüt Beril ve imza atan diğer 616 kişiye katıl.